HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Ideniel:
Én bírtam a The Accursed-öt is. High fantasy kaland több nem túl kirívó, de mégis leleményes csavarral. Last Days of Asgard-ot akkora tartogatom, amikor kijött a teljes story arc (asszem 22. számmal zárul majd).
Balakin:
God of thunderből kezdek kiszeretni. az első sztori zseniális volt, a Malekithes egyszerűen rossz, a mostani meg lehet, hogy jó, de én már elfáradtam és sok az unalmas, érdektelen narráció (majd ha kijön egy omnibus, vagy ohc sor akkor elolvasom rendesen azért).
az Amazin X-men nekem csalódás volt, voltak jó pillanatai de összességében nem tetszett, az utolsó számot a felénél abbahagytam, annyira nem jött be (a Hellfire saga viszont szerintem is baromi jó volt).
Ideniel:
Wolverine and the X-Men Vol.7 "The Hellfire Saga" - Az ilyen történetekért érdemes X-Men-t olvasni. Gyönyörűen kivitelezett cselekményépítés, megragadó karakterek, király pillanatok, s bár végeredményében nem volt több egy status quo visszapörgetésnél (Kade Kilgore-éra vége a Hellfire Club-nál, Dog Logan kikerül a képből, Broo ismét öntudatánál van, stb.), mindez fel sem tűnik, pontosabban nincs akkora jelentősége, mert közben jelentős karakterfejlődésen ment át mindegyik fontosabb szereplő. Van olyan jó, mint Aaron másik sokat dicsért munkája, a Thor: GoT? De még mennyire, csak másképp. Remélem a run zárókötete és az Amazing X-Men sem okoz majd csalódást.
Balakin:
--- Idézetet írta: jocibmx - 2014. Április 23., 23:03:55 ---A Saga-t olvasom, de abból még csak az első tpb-t vettem, meg de mindenképpen beszerzem majd :) A Sex Criminals is jó, a Chew-t viszont sokan dicsérik, de valahogy nem tudom megkedvelni. Már többször is nekifutottam, de az nem igazán az én szájízemnek való ;D
--- Idézet vége ---
Sagaból decemberben jön a deluxe hc amúgy!
Ja és ha még nem olvastad a League of extraordinary gentlement, akkor erősen ajánlom (a filmet felejtsd el). Ez a Black dossier egyre jobb, ha befejeztem neki is esek megint az első két volumenak. Alig várom, hogy júliusban kijöjjön a Century kötetekből is a hc.
jocibmx:
A Saga-t olvasom, de abból még csak az első tpb-t vettem, meg de mindenképpen beszerzem majd :) A Sex Criminals is jó, a Chew-t viszont sokan dicsérik, de valahogy nem tudom megkedvelni. Már többször is nekifutottam, de az nem igazán az én szájízemnek való ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése