HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
jocibmx:
A From Hellt már nagyon régóta tologatom én is :headscratch:De olyan sok jó más cucc is van, amik ráadásul aktuálisabbak is, hogy nem bírom megállni, hogy ne azokat olvassam :lol:
Pont ma fejeztem be egyébként Lemire Green Arrow runjából az első kötetet, és marha állat volt :)
Kicsit fura, Oliver fiatal, de Sorrentino rajzai, meg Lemire története közösen nagyon fullos mixet alkot. Fasza cucc, kár hogy a DC nem kemény borítósban adta ki :badteeth:
Balakin:
Pár éve olvastam a V for vendettát de annyira nem nyűgözött le, mondjuk lehet kicsit sokat vártam tőle. A From Hell-t viszont ideje lenne már nekem is elolvasni.
mukszli:
Nyugi en is le vagyok maradva par dologgal (Watchmen pl.) Mar sok kiraly cuccal felzarkoztam, de meg igy is van mit olvasni azert :D
jocibmx:
A LOEG első két kötetét olvastam, azok bejöttek, de ha már Mooretól akarnék olvasni, akkor inkább bepótolnám a From Hellt- meg a V for Vendetta-t, ugyanis azokat még nem olvastam, mert folyton valami mást veszek meg :badteeth:
Meg, hogy most a Marvel elkezdte újra kiadni Moore Miracleman történeteit, lehet , hogy végül azoknál fogok kikötni :) Elvileg nagyon must-read szuperhősös cucc :lol:
mukszli:
Balakin ajánlására, ( nem most még régebben) én is elolvastam a LoEG-t és tényleg nagyon király. Már az első story is tetszett de a masodik az meg még jobb ugyhogy én is ajánlani tudom egyértelműen.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése