HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (187/225) > >>

Zerit:
kepregenyekrol beszelunk...
egyebkent: szvsz asimovek idejeben a sci fi-t nem nagyon osztottak igy meg - max az alkotokat, a muveket nemigen -> lasd az sci fi talalkozokra a keleti blokk iroi is hivatalosak voltak... ha lehetoseguk volt reszt venni  -, olvasva az akkori nyugati irok muveit ezt megerositendo... sot, asimov nyugaton publikalt... amint te is celoztal erre

ez a felosztas nagyon buta
sot ez a hozzalllas is buta

talgaby:
Asimov-t (meg nem mondom őt miért, de lehet, hogy ezt származási alapon csinálták), Lemet és tsait (de Mo.-n pl. Nemerét) szeretik egyfajta kelet-európai blokként emlegetni, bár ilyen irányú megkülönböztetéseket csak '90 előtt keltezett irományokban láttam (lehet, hogy ez egy szimpla hidegháborús valami akart lenni?). Sose merültem el részletesen a sci-fi egyes ágazataiban, így nem tudom neked megmondani, miben is különböznek pontosan a többiektől, de vmiben azért tényleg eltérnek a korabeli amcsi sci-fiktől, legalábbis az én meglátásom szerint.

Zerit:

--- Idézet ---nagyrészt eléggé ismert kelet-európai típusútól
--- Idézet vége ---

en nem ismerem, milyen az?

talgaby:
Magyarországon szerintem nincs akkora keletje a francia nem-"gyerek" képregényeknek. Láttad a C4A-n is, mennyire érintetlen ez a téma még itt. Sokaknak idegen lehet ez a Bilal-mű, mert picit eltér a Hollywood-féle sci-fitől, de az itt nagyrészt eléggé ismert kelet-európai típusútól is. Én ezt a kötetet inkább nyitásnak érzem a XIII mellett az itteni piacon a francia képregénykötetek irányába, mintsem egy komoly üzleti vállalkozásnak.
Persze ez csak a magánvéleményem.
(Ugh... azért légyszi legközelebb írd már oda, kitől idézel, mert ennyire nem káptalan senki feje sem... most is csak azért néztem utána, mert ismerősnek tűnt...)

Zerit:

--- Idézet ---Bilal szerintem eléggé abba a kategóriába tartozik, hogy csak egy szűk réteg kedveli és áldoz rá pénzt...
--- Idézet vége ---

szuk reteg?
kifejtened? mert szvsz annyira szol mindenkinek ez a kepregeny mint pl egy vertigo valogatas...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése