HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
talgaby:
Speciel mondjuk a Hush pont, hogy a legismertebb "folytatásosban", a Batmanben ment kerek egy éven keresztül... de egyébként is a hosszabb sorozatok manapság mind önálló történetek egymásutánjai, mintsem vmi folytonos dolgok...
Sepi:
Érdemes beszerezni őket, ezek a könyvek mind egy nagyobb történetet tartalmaznak, tehát igazából nem folytatások. A Hush-t külön ajánlom. Az Arkham is jó, bár ahoz már tényleg kifinomult ízlés kell.
--- Idézet ---csak muterom kidobta a képregényeimet./Értitek ti ezt??/
--- Idézet vége ---
Ez tényleg nagy pech. Én ezért is védtem mindig is nagyon a képregényeimet, mert szerintem az én gyűjteményem is így végezhette volna.
Jimanszky:
--- Idézetet írta: talgaby ---Speciel te "igazi" alatt a filmképregényeket érted akkor inkább. Így keress rájuk/tegyél fel apróhirdetéseket.
--- Idézet vége ---
Nem csak a filmképregényeket,hanem azokat amik leginkább hatással voltak a filmre.Láttam,hogy van Hush 1,2,3,Arkhami elmegyógyintézet,Az első év.Ezeket érdemes beszerezni?Meg láttam,hogy nagyon sok Batman képregény van.Igazából a külön sztorisok érdekelnek és nem a folytatások.
--- Idézetet írta: zozi56 ---Csak nem a Sötét Lovag hatása?
szerk.: Utánanéztem a wikin, de ott nem találtam a filmek alapján készült képregényeket. Készültek egyáltalán ilyenek?
--- Idézet vége ---
Nagyon régóta szeretem Batman-t,egész kiskorom óta,csak muterom kidobta a képregényeimet./Értitek ti ezt??/Meg volt a Batman,Mindörökké Batman,Batman és Robin,csomó Donald,Robotzsaru,Pókember..
Sajnálom nagyon:(
Kozi:
Sziasztok!
Új szavazást tettünk ki az oldalunkra a Bloodlust 2. számával kapcsolatban:
http://bloodlust.extra.hu/bl/news.php
Sepi:
Készültek, persze, csak nálunk nem mind jelent meg, csak ezek:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése