HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (17/225) > >>

bricsi83:
Sziasztok, kis segítséget kérnék,
mivel jóideje sem a NEWGEN, sem az XFANZINE oldal nem elérhető... Pont az ÚBA KÁOSZ, KITÖRÉS, MUTÁNSVILÁG sztoriknál tartok kronológiában.
Ha valakinek megvan offline a sok HOUSE OF M kiegészítő sztorik, valamint a Thor v3 80-85, felvenné velem a kapcsolatot?
Nagyon köszönöm
üdv

Snake (XF):
Az odáig rendben is van, csak nálunk nem tudom, hogy milyen fogadtatása lesz (bár ugye itthon a Spawn is megy, szóval...).

talgaby:
Annyira nem meglepő, az Image egyik legtöbb példányban eladott tpb-sorozata. Meg végre lesz kiadva itthon Takeda Szanától is valami. :)

Snake (XF):
Technikai jellegű a probléma, és honfinak egyszerűen hónapok óta nincs ideje a honlappal foglalkozni, én pedig nem értek hozzá.

Egyébként pedig talgaby elmondta a lényeget, akkora dömping van jelenleg hazai kiadás tekintetében, és annyira nem lehet már kiszámítani sem, hogy mi az, amit van értelme csinálni, mert nem fogják kiadni, hogy sokszor a kevés szabadidőnket inkább másra fordítjuk (más kérdés, hogy honfival kb egyszerre lett mindkettőnknek jóval kevesebb szabadideje, mert egyébként még így is tudnánk mit csinálni, és terveink szerint fogunk is).
Az előző gondolatomra egyébként egy példa: a Fumax a héten jelentette be a Monstress kiadását, erre pl egy büdös vasat nem tettem volna, hogy ez valaha is itthon megjelenik majd...

gabo:
Igazad van, szegényeknek sok honosítást le is kellett venni az aktuális kiadásuk miatt, így a munkájuk is kárba vész! Az oldalra egyébként nem lehet belépni, hónapok órakarbantartást írnak!  :(

--- Idézetet írta: talgaby - 2019. Március 19., 22:32:22 ---Plusz legyünk őszinték, jelenleg ott tart a hazai kiadás, hogy már eléggé leszűkült azon szegmensek aránya, ahol van még értelme honosítást készíteni.

--- Idézet vége ---

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése