HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (16/225) > >>

Snake (XF):
Mint mondtam, a Fanzine nem szűnt meg, vissza fogunk térni.

jst222:

--- Idézetet írta: Sepi - 2019. Március 25., 19:41:05 ---
--- Idézetet írta: jst222 - 2019. Március 25., 19:40:14 ---Az X-Faktor magyar kiadásához is szereztem alap tudást, pl. Higanyszál és a terrigen kristályok, arról jelent meg egy mini az Xfanzine-on, amikor ellopta őket.

--- Idézet vége ---
Az majd meg fog jelenni a Hachette-s Marvel sorozatban.  ;)

--- Idézet vége ---

Ja, igen, tényleg, a 35-ös.
De azért pl. X-Force valószínű nem lesz.
Sajnálom az X-Fanzine-t nagyon. Legalább a már elkészülteket lenne jó feltölteni valahova.

Sepi:

--- Idézetet írta: jst222 - 2019. Március 25., 19:40:14 ---Az X-Faktor magyar kiadásához is szereztem alap tudást, pl. Higanyszál és a terrigen kristályok, arról jelent meg egy mini az Xfanzine-on, amikor ellopta őket.

--- Idézet vége ---
Az majd meg fog jelenni a Hachette-s Marvel sorozatban.  ;)

jst222:

--- Idézetet írta: talgaby - 2019. Március 19., 22:32:22 ---Az xfanzine megvan, csak effektíve ők viszik a C4A-t is szóval az amúgy sem túl sok idejük kétfelé oszlik.
Plusz legyünk őszinték, jelenleg ott tart a hazai kiadás, hogy már eléggé leszűkült azon szegmensek aránya, ahol van még értelme honosítást készíteni.

--- Idézet vége ---

A kiegészítő sztoriknál nagyon fontos volna a magyar kiadás megértéséhez, pl. a Messiah Complex magyar kiadásához jól jött a Kábel sztori meg az X-Force.
Az X-Faktor magyar kiadásához is szereztem alap tudást, pl. Higanyszál és a terrigen kristályok, arról jelent meg egy mini az Xfanzine-on, amikor ellopta őket.
Vagy akár a new X-Men, onnan tudtam ki Tündér, és stb...

jst222:
Bocs hogy itt érdeklődöm, de mi van az Xfanzine-val?
Próbáltam belépni a Hálózsák oldalon található linkről, de csak azt írja, hogy a weblap karbantartás alatt.
Már 2 hónapja legalább ezt írja.....

Közben visszaolvastam, és meg is kaptam a választ.....

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése