HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (147/225) > >>

zozi56:
Úgy emlékszem, a 4. és 5. rész fent volt a kepregenytar.net-en, de az az oldal jó ideje szünetel. Magyarul vagy angolul keresed?

levi:
Sziasztok
 Előre is bocs ha esetleg nem a kérdésemnek megfelelő helyre írok ,de még új vagyok itt.A kérdésem az lenne hogy tudtok
olyan linket vagy bármilyen lehetőséget ahonnan meg bírnám szerezni a Star Wars 1-6 rész (könyv-film szerinti) képregény változatát (pdf vagy valami hasonló formátumban). Köszönöm

zoli:
ÜDV megtaláltam a comicvinen Amerika kapitány elöképét SZabadság kapitány néven,a Speed comic-nál :worship:

csati777:
Nem csoda, úgy őrzik, mint a Szent Grált... Tulajdonképpen már azzal is veszélybe sodortam magam, hogy elárultam. ;D
Én egyébként rosszul vagyok ettől a mentalitástól. Megtehetnék, hogy közkinccsé teszik, előjegyzéseket gyűjtenek rá, aztán annyit nyomtatnak, amennyit kifizettek a megrendelők. De NEM, ők pont arra örömködnek, hogy senki másnak nem lehet ilyenje, CSAK nekik. Eladni egyikük sem fogja, csak ülnek rajta, mint Mammon a kincsein.

zozi56:
Ezt szomorúan hallom. :( Amúgy jól értesült vagy, erről a 200 darabos limitált kiadásról még nem is hallottam sehol.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése