HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (148/225) > >>

csati777:

--- Idézetet írta: zozi56 - 2010. Március 09., 11:06:23 ---Heh, ez első olvasásra nem esett le. :) Az új kiadásban sajnos nem az ő fordításai lesznek.

--- Idézet vége ---

Valójában készül egy iszonyatosan limitált (200 példány/szám), felújított Asterix is, az eredeti nyomdai nyomólemezek felhasználásával. Azoknál a részeknél, amik megjelentek az Alfában, ott azt a fordítást használják, a többinél lesz új verzió. Persze ne is álmodozzon senki, hogy beszerzi- az egy dolog, hogy aranyáron fogják mérni, de nem is adnak belőle akárkinek, csak olyanoknak, akik már 15 éve csencselnek a Mozaik/Talpraesett Tom/Asterix magazinokkal. Egy beavatott barátom megmutatta a számítógépén, hogy milyen lesz-sírni tudtam volna, hogy nekem ebből nem lesz soha. Maradnak a régi jó elnyomott, színhibás Alfa magazinok...

SilSur:
Leestem a szemeim, tényleg 1700-1800db.  :cool:
Gratulálok!  :worship:

További sok sikert!

Sepi:
Kicsit alulbecsülted. Most jelenleg kb 1700-1800 között mozog a darabszám (tavaly szeptemberben értük el az 1500-at, amihez készült egy válogatásalbum is). És igaz, heti 7 képregény általában biztosan kikerül, de néha speciális alkalmakkor előfordul, hogy naponta több is (mint például ma).

SilSur:
Hány darab jelenleg képregény az oldalon? Becslés szerintem 350db. És mindennap frissítés alatt kb. 7-9db képregény megjelenik, jól mondtam? :)

benya11:
Értem, köszi a választ, akkor majd holnap. :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése