HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
talgaby:
A zombis Compendiumra ritkán látok panaszt, pláne a két éve kiadott friss kiadására. A Rising Stars volt az, amit szénné aláztak, mert elszúrták a ragasztását, meg az már tényleg túlment a lehetséges határon.
Amúgy legrosszabb esetben egy tízesért bekötteted könyvkötővel, vagy tizenkettőért 2×24 füzetben. Még így is jelentősen olcsóbb, mint a 8 tpb vagy az egyre beszerezhetetlenebb 4 HC.
Balakin:
ja nem is úgy gondoltam, hogy ha én azt mondom ne vegyél, akkor ne is vegyél, csak nem bírtam ki, hogy ne legyek része a kánvörzésönnek :D
mukszli:
Koszi, csak gondoltam meghallgatok meg par velemenyt, :D
Amugy igen, az ar miatt nem nagyon sikerult meg dulore jutnom
Balakin:
Szerintem én már kifejtettem fb-on :D De azért mégegyszer: még csak a Darkness compendiumot olvastam, de az kezelhetetlen. Az Invincible-t még nem kezdtem el, de az egy fokkal jobbnak tűnik.
Az a legnagyobb bajuk, hogy nem fekszenek el síkon, mert tpb-k, ugyan ez az oldalszám hc-ben sokkal kezelhetőbb, szépen kinyílik (már hanem olyan ócska minőség mint a Johns féle Teen Titans omnibus).
Viszont az ár az tényleg mellette szól.
mukszli:
Regota tervezem h rendelek egy walkind dead conpendiumot . Kinek milyen tapasztalata van a conpendiumokkal?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése