HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (100/225) > >>

Balakin:
Nagyon szeretem a Firefly/serenity-t de eddig amit megpróbáltam elolvasni képregényt, egyszerűen nem ment. Pedig a Buffy season 8 nagyon bejött, de a Firefly nem működött a színészek nélkül.

Gorgonita:
Gorgonita Űropera Híradója - GŰH - 4. kiadás

Új a Firefly / Serenity világában játszódó képregény közeleg, mely a Serenity után játszódik. Mal és csapata nemrég leplezte le a Szövetségi összeesküvést, mely a Reaver-ek létrejöttéhez vezetett. Most a másodpilóta ülésében River Tam-mal, és a fedélzeten egy férjét gyászoló, terhes Zoe-val, kedvenc barna kabátos kapitányunk és legénysége, minden eddiginél nagyobb veszedelemmel néz szembe. A rajzoló Georges Jeanty, aki eddig a Buffy címen tevékenykedett.

Bemutató oldalak:

http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=48004

Zerit:
Az Incallal kapcsolatban: mindenképp a sima Incallal érdemes indítani. Alapozásként szolgál a Jodoverzum megismeréséhez, melyből fakad többek között a Metabáró és a Technopapok ciklus is és ki tudja még hány mellékág. Gimenez ás Janjetov rajzai pedig méltó örökösei Jean Giraud művészetének, szerintem. A fáma szerint maga Moebius ajánlta be Janjetovot az Incal rajzolásához, mert a fickó szemérmetlenül másolta a rajzstílusát. Hja, szabadkai a pasas...

talgaby:
Vannak amúgy jó videojáték alapú képregények. A Top Cow Tomb Raidere egy piszok jó sorozat volt, és az UDON Street Fightere sem rossz. A Gears of War egész kellemes, és a World of WarCraft is, a Metal Gear Solidé meg a játékhoz hasonlóan egy művészi darab.

Ideniel:
Megkérdezem (elvileg tanult pár évig franciául), de ő velem ellentétben nem comic geek, hanem kőkemény gamer geek, azon belül is Steam fanatikus, negyedévente minden fennmaradó lóvéját elveri valami kiárusításon. Próbáltam átcsábítani, de sajnos a videojátékokon alapuló képregények saját tapasztalataim szerint elég gyengék, a Boom! Warhammer kiadványait (táblás háborús játékok a másik hobbija) pedig még közvetve sem ismerem, így ajánlani sem tudom.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése