Ez most éppen nem digitális, öcsém Belgiumban tanul, ahol azért akad egy pár képregényre szakosodott üzlet, s megkértem, hogy nézzen szét, hátha talál valami olyasmit, amit mindenképp olcsóbb lenne onnan beszerezni, mintha amazonról rendelnék.
Egyébként ez a Before The Incal / Before Watchmen párhuzamba állítás már csak azért sem működik, mert az Incal-t kizárólagosan Alejandro Jodorowsky írta, míg a Before Watchmen-t annyira nem Moore, hogy ő maga nagy nyilvánosság előtt tiltakozott a BW ellen, utólag pedig már azt is tagadta hogy neki bármi köze lenne az egészhez. Pedig Darwyn Cooke Minutemen-je tényleg olyan, mintha Cooke ismerte volna az egyébként csak Moore számára 100%-an evidens történetet, már ami a Minutemen tagjainak múltját illeti. Másik lehetőség, hogy ennyire jó prequel-t írt, csak sajnos szakmailag és erkölcsileg is meglehetősen viharos körülmények között. Kár érte, mert az elmúlt év egyik legjobb limitált sorozata volt szerintem. Többek között ezért sem tudom komolyan venni a képregényes díjakat - az Eisner egyik zsűritagja nyilvános feketelistára tette az összes BW minin dolgozó stáb valamennyi tagját (pártatlanság FTW!), olyan indoklással, amely mellett az Eisner Hall of Fame kábé felét szintén bojkottálni lehetett volna.