HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (64/225) > >>

Balakin:
a MArvel hc-i mindig is jobb minőségűek voltak (kivéve talán a Dark Tower omnit), bár mostanában hanyatlik a minőség ott is sajnos (erősen gondolkozok, hogy inkább veszek egy használt MArvel boy premier hc-t mint az új kiadású tpb-t).
Ja és akkor még nem is említettem a Morrison JLA deluxe hc-tpb-k esetét, ahol minden kiadványban más-más tartalom van kb.
Amúgy kijött a MArvel év végi solicitationje tegnap este. Az érdekesebbek: Cable and Deadpool omnibus, Young Avengers omnibus (igazából csak ohc a Gillen runból), Thor God of thunder ohc, Trial of Captain America omnibus, Alias Omnibus reprint, Hickman FF omni vol 2, Marvel 75th Anniversary Omnibus (nem tudni még mi lesz benne).
itt a teljes solicitation:
http://images.abovethetreeline.com/ea/TW/pdfs/CATALOGMARVEL-Sept-Dec2014.pdf

Ideniel:
Nem gondoltam volna, hogy megérem azt a napot, amikor a Marvel különb trade-eket ad ki, ráadásul követhetőbben mint a DC. Nagyon komoly gondok lehetnek a kiadónál. A legrosszabb az egészben, hogy még így is piacvezetők a rövid terjedelmű TPB/HC eladások terén, így abszolút nem motiváltak a nyilvánvaló problémák orvoslására.

Balakin:
a DC trade solicitationjeivel folyamatosan gondok vannak, most is a Johns GL omnibust is össze vissza kavarják és egyre furábban néz ki az összeállítás, de a Silver age JLA omnibusból is kimaradt egy szám, ami pedig fel volt tüntetve, hogy benne lesz (az új Bruce Wayne-Murderer? trade-et meg ugye vissza is hívták úgy elcseszték, nekem megvan a hibás verzió, és tiszta káosz).
X-men: én megvettem az Uncanny Essential vol 2-t, mert a vol 1 már oop volt. A vol2-ben benne van a Dark phoenix saga is meg a DoFP is.

Ideniel:

--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Május 12., 16:42:05 ---Én cbr fórumot követem folyamatosan (DC hardcover/collected edition thread)futottak.

--- Idézet vége ---

Köszi, bár ezzel ismét csak beigazolódott, amitől tartottam már egy ideje: a DC a crossover tie-in számokat is beledobálja az egyes sorozatok trade-jeibe, mintha az úgy kerek történeteket alkotna. Ez esetben mi értelme volt a crossovernek? Példa:

Superman: Return to Krypton HC. Collecting Superman #0, #25, Supergirl #0, #25, Superboy #0, #25 Action Comics Annual #2 and Superman #23.3

Superman - Action Comics Vol. 5 HC. Collecting Action Comics #25-29.

Superman Vol. 5 HC. Collecting Superman #25-31.

Supergirl és Superboy trade-ekkel gondolom ugyanezt fogják csinálni. Honnan szalajtják ezeket a szerkesztőket? Azt hiszik, hogy senki sem ellenőrzi az ilyesmit?

X-Men kapcsán megpróbálkozok az első kötetettel, ha nem ránt be eléggé, akkor ugrok a Claremont-érára. Jó lenne eljutni a filmbemutató idejére a Days of Future Past-ig.

talgaby:
Az első 66 szám nem kifejezetten borzalmas, ugyanakkor eléggé gyenge sok mára klasszikusnak mondható Marvel-cím mellett. Szerintem amúgy semmivel sem volt jobb vagy rosszabb, mint mondjuk az Avengers vagy akár a Daredevil ugyanakkorról. Az más kérdés, hogy volt tonnaszám sokkal élvezetesebb is. De úgy a 20. füzet környékén tényleg néhol arckaparó volt pár sztori.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése