HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
Balakin:
szerintem idővel kibővül a lista post new52-ra is.
Ideniel:
A post-COIE/pre-New52 kontinuitás leghatékonyabb végigkövetése szempontjából ez tényleg remek lista, ezer köszönet! A comicsbackissues DC listái ennél sokkal szigorúbbak, tényleg minden Batman, Superman és Green Lantern szereplést kigyűjtött az összeállítójuk, de éppen a tetemes adatmennyiség miatt egyszerűen követhetetlenek, a kivonatolásuk pedig irtózatos munkával jár (kábé emiatt hagytam félbe a Batman maratonom, most valszeg folytatni fogom).
Balakin:
Ideniel: találtam egy ilyet, nem tanulmányoztam át tüzetesen de hasznos lehet neked.
http://collectededitions.blogspot.hu/2009/09/dc-trade-paperback-timeline-tpb.html
Balakin:
Azt tudom, hogy nem olyan jó a Reborn utáni Cap, de azért sztem bőven nem katasztrófa.
Meg lehet msot el lehet ezt adni (plussz ha már volt 3 omni, akkor csak befejezik a sort, bár Marvelnál sose lehet tudni, Superior Spider-man ohc vol 3ról semmi hír egyelőre pl).
Ideniel:
Én elsősorban a szerkesztés elve miatt tartottam jobbnak a DC TPB-politikáját, főleg a New 52 óta (első évből tényleg csak a Culling event körüli katyvaszt tudom felhozni negatív példaként), ám amióta ráálltak erre a crossover-özönre, egyszerűen képtelenség odaadóan követni egy-egy line-t, karaktert, csapatot, kivéve ha az ember kizárólag DC képregényeket akar olvasni.
A Cable and Deadpool pont időszerű, mert nemrég adták ki Simone Deadpool run-ját (Classic vol.9). A Trial of Captain America Omnibus-t viszont nem értem: nem Cap visszatérése volt az a pont, ahol Brubaker run-ja véglegesen lejtmenetbe állt (még nem olvastam)?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése