HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
Micho:
--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Május 19., 10:18:38 ---Azt tudom, hogy vannak itt Fantom rajongók, de azt nem tudom közülük hányan szeretik az oversized hardcovereket
--- Idézet vége ---
...annyi biztos, hogy nem a Gold Key termésért adnánk oda a fél kezünket ;)
Balakin:
Azt tudom, hogy vannak itt Fantom rajongók, de azt nem tudom közülük hányan szeretik az oversized hardcovereket, mindenesetre gondoltam nem árthat megemlíteni, hogy októberben jön egy 512 oldalas Gold Key Phantom omnibus:
http://www.amazon.com/Phantom-Omnibus-Complete-Gold-Comics/dp/1613450761/ref=sr_1_12?s=books&ie=UTF8&qid=1400485817&sr=1-12&keywords=omnibus
KiD:
--- Idézetet írta: KiD - 2014. Május 16., 19:12:54 ---
--- Idézetet írta: talgaby - 2014. Május 16., 18:32:58 ---Hogy én mennyire imádtam azt a sorozatot kiskoromban. Abszolút az égvilágon semmire sem emlékszem már amúgy belőle, csak arra, hogy nagyon egyedi főcímdala volt.
--- Idézet vége ---
Sajna én láttam belőle egy ismétlést. Ha nem énekelnének benne baromságokat folyton, csak menne a történet, akkor nem lenne baj, de így azért néztem nagyokat. De mondjuk egy minőségi retcont megérne a dolog.
--- Idézet vége ---
Ideniel:
Én is adós vagyok magamnak az Astro City-vel, pedig minden idők egyik legjobb szuperhős-rekonstrukciójaként (magyarul jól kivitelezett anti-Watchmenként) tartják számon. A másik a Tom Strong, érdekes módon Alan Moore-tól, ami a kedvencem tőle, nálam messze megelőzi a Swamp Thing-et, Watchment-t, LoEG-et, egyedül talán még a Top Ten és Promethea jöhet még számításba. Szóval ja, eléggé ABC-sznob vagyok :D
KiD:
--- Idézetet írta: talgaby - 2014. Május 16., 18:32:58 ---Hogy én mennyire imádtam azt a sorozatot kiskoromban. Abszolút az égvilágon semmire sem emlékszem már amúgy belőle, csak arra, hogy nagyon egyedi főcímdala volt.
--- Idézet vége ---
Sajna én láttam belőle egy ismétlést. Ha nem énekelnének benne baromságokat folyton, csak menne a történet, akkor nem lenne baj, de így azért néztem nagyokat. De mondjuk egy minőségi retcont megérne a dolog.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése