HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
Balakin:
életben nem hallottam még erről a Szimat szörényről, szóval rákerestem. Bár ne tettem volna... :blink:
Az Astro city borító menő amúgy, egyszer majd valamikor most már tényleg neki kéne esnem (mondjuk a másik kötelező Busiek művet, az Avengers runját is addig halogattam amíg a vol2 OOP lett).
talgaby:
Hogy én mennyire imádtam azt a sorozatot kiskoromban. Abszolút az égvilágon semmire sem emlékszem már amúgy belőle, csak arra, hogy nagyon egyedi főcímdala volt.
KiD:
Úgy látom, valaki végre lecsapott a Szimat Szörény jogaira.
Balakin:
ha lenne valami Ipad-em vagy hasonlóm...mondjuk inkább papír. A Prisoners of time nagyon érdekelne de a hc kicsit túl van árazva, de mivel az IDW jogai lejártak, nem hinném, hogy lesz reprint, és csak feljebb fog menni ennél (meg a ST crossovert is szívesen elolvasnám).
A series 1 megvan deluxe hc-ban, jó sztori, csak néha a rajz nem annyira (főleg az elején).
FZoli:
Bár a nagy többség papírban utazik, de az erre járó Doctor Who rajongókat érdekelheti, hogy a Humble Bundle-ön most kevés pénzért adnak nagyon sok képregényt (meg nem olyan kevésért még többet):
https://www.humblebundle.com/books
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése