HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
Snake (XF):
Nagyon úgy fest... más kérdés, hogy minek.
http://www.kilencedik.hu/todd-mcfarlane-spawn-1/
gabo:
Most nézem lesz Spawn képregény ismét magyarul?? Állítólag holnap már kapható az újságárusoknál Relay, Inmedio!
Gorgonita:
Gorgonita Űropera Híradója - sokadik kiadás:
A Marvel Icon Empress című sorozatában egy diktátor felesége úgy dönt hogy lelép a testőrével és a gyerekekkel...
A Boom Studios Joyride című minijében egy csapatnyi tinédzser hagyja hátra a Föld elnyomó kormányát, hogy a lakosság elől eltakart csillagok közé merészkedjen. Ám ami ott vár rájuk, arra egyikük sem készült fel...
scaurus:
Végére értem az Okko sorozatnak, majd az elejétől újra elolvastam.
Csak ajánlani tudom. :bravo:
Nem hibátlan (melyik képregény az?), de a képi világa, szerintem, gyönyörű, hangulata remek.
A karakterek jók (még akkor is, ha klisészerűek).
A történetek érdekesek, bár a dramaturgia néha megbicsaklik.
Ami, nekem, hiányzott:
Leglább, epilógus jelleggel, 1-2 kocka vagy pár mondat erejéig lett volna utalás arra, hogyan alakult Noburo, Noshin és Tikku sorsa.
Illetve, azt a szálat sem varrta el a szerző, hogy az ál Pajan-klán vezér miért üldöztette tovább Okkoékat.
Ismét köszönet a 9. és 10. füzet elérhetőségéért. :worship:
Az Okkon felbuzdulva belefogtam a szerző (HUB) Aslak sorozatába, de azt az első kötetnél abbahagytam, engem önmagában a viking téma nem hoz izgalomba, ráadásul a képregényben a gyermeteg és az erőszakos jelenetek keverednek anélkül, hogy összeállna valami szórakoztató egyveleggé.
Kár. :'(
Sepi:
És a merde. ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése