HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (220/225) > >>

VTomi:
akkor még nem keresgélek újságosnál... az a baj, hogy felénk vidéken a Panini is tök rendszertelenül adja, úgyhogy minden min. egy hét késéssel érkezik.

talgaby:
Stabilan el lettek halasztva, valami jogi gond merült fel (ismét...), de azért valamikor ki lesznek adva. Majd kaine bővebben tájékoztat minket, gondolom...

VTomi:
Valaki tud valamit arról, mikor jelennek meg a különszámok a Semictől?

talgaby:
Igen egyéni módszer a terjesztésre... Add át a tippet kaine-nek, hátha alkalmazza a kiadójánál   .
És akkor lehetne mindenfélét rendelni? Szerintem pár Top Cow címmel elég befutó lennél...(jól van na, szeretem azt a kiadót...Fathom, Witcblade, Darkness, Evo és a többiek, csupa szép és jó kiadvány).
Vagy Marveltől mondjuk az egy évig futó Rogue-sorozat angolul...
Álmodozni jó.  
(Tényleg, ha indítanál egy kiadót, te miket adnál ki? Nem a piactól függően, hanem amit  szeretnél.)

Micho:

--- Idézet ---Cseréljük ki a Fantom közepén lévő "nt"-t egy "th"-ra, és akkor garantált előfizető leszek. 
--- Idézet vége ---
nos igen, van egy-két beteg ötlet a tarsolyomban  
ha pénz nem számít, és lehet ilyet, akkor ilyesmi ötlettel futtatnám fel a Fantomot:
megveszel egy Fantomot, találsz benne egy kupont, visszaküldöd és postán igényelheted -mondjuk a- Fathomot, vagy Spawnt, akármit   szóval csak így juthatnál hozzá   szerintem rengeteg Fantomot el lehetne így adni  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése