HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
Punkológus:
Ha másnem, hát erre jók a honosító oldalak , ripsz-sopsz össze lehet szedni 2 gigát. És ezzel most teljesen átvariáltam a sorrendet az illegális képregényterjesztés világában. Lehet elméleteket gyártani, hogy akkor ez most, hogyan is rontja a magyar képregényeladás piacát
+++
Remélem senki nem vett komolyan
Kharchy:
Az addig oké hogy 2 gb megosztás kell, csak az a baj hogy az a 2gbnek képregénynek kell hogy legyen, én meg épp azért szeretnék regelni hogy tudjak onnan tölteni, nem azért mert már van egy csomó...
Gabe:
vagy egy külföldi hub: (nem ellenreklám, mielött valaki megjegyzi)
-comicshack.no-ip.info itt lehet használni a Strongdc-t is, úgyhogy gyorsan lejön minden. Átlag 500 user van jelen, belépéshez min. 2GB megosztás kell. Most néztem: jelenleg közel 20Tb anyag van megosztva, ami átlag 48Gb-t jelent userenként.
Nitro:
Háhá, most majdnem bereklámoztam azt a bizonyos hubot, de a házigazdára való tekintettel eltekintettem tőle.
----------
Khöm, most kaptam zengedélyt a bennfentesektől, hogy mégis lehet: szóval akkor gyere te is vigyorogni a comicatlantis.no-ip.info hubra.
Kharchy:
Ez a Forgotten Realms Book 3: Sojourn néven fut, és torrenten szedtem le, de csak a 2. 3. részt
Ja és ha tud valaki olyan hubot dc-n illetve olyan trackert ami képregényekkel foglalkozik, az dobjon meg egy pm-mel plz
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése