HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
totti64:
Én csak itt és más oldalakon szoktam képregényezni. A boltokban kicsit sokallom az árakat. Már ha a képregények terjedelmét nézzük!
Punkológus:
Persze, hogy viccböl írtam, nem szoktam fájlmegosztókról képregényeket szerezni eleve, így az is ki van zárva, hogy bármelyik honosítóoldal munkáját közétegyem ott.
Nitro:
Szerintem csak viccből mondta, ahogy írta is később.
Amúgy a comic atlantison sem tiltott a strong dc és a 2 GB-ot ott összeszedheted, ha szólsz valamelyik OP-nak, hogy még csak kezdő vagy, de szeretnél gyűjteni.
Galen:
--- Idézet ---Ha másnem, hát erre jók a honosító oldalak , ripsz-sopsz össze lehet szedni 2 gigát.
--- Idézet vége ---
Őszintén remélem hogy HZS-s képregényeket nem osztasz meg DC-n.
Gabe:
Ez egyszerű: torrentkliens beszerzése (ajánlott: Bitcomet 0.70) -------> a Piratebay felkeresése link: itt -------> képregényes kategória, és kész. Nem kell regisztrálni, visszatölteni. Ha semmilye sincs az embernek,
akkor itt egy darabig ellesz. Sajna comic témában a Dc megkerülhetetlen, előbb utóbb felkeresitek valamelyik hubot, mert ott nagyságrendekkel nagyobb a választék.
A Piratebayen keressétek a DCP**** jelű torrenteket, abban vannak a friss megjelenések. (****= torrent kiadási dátuma) Ezeket a packokat a torrentkliensel megnyitva tudtok vállogatni. Innen gyorsan összejön a 2Gb. Ha kész, szerintem a comicshach hubot ne hagyátok ki, (StrongDc-vel) mert óriási kínálatból tudtok vállogatni. (Reklám off )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése