HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

A Csodálatos Pókember

<< < (78/96) > >>

kaine:
Igen, kicsit túl korán jár még ennyit az agyad rajta.
Teljesen őszintén azt válaszolom, hogy halvány fingom sincs mi lesz öt év múlva. Lesz egyáltalán még Ulti Pók, vagy megszűnik? Kiszorítja-e a Hihipók, esetleg átvált nem Ultira a Csodapók is, visszaáll kéthavira, bővül az oldalszáma, elképzelésem sincs. Az se biztos mi lesz jövőre, nemhogy 5 év múlva. ;-)
De ha teszem azt minden változatlanul megy tovább 5 évig, akkor totál egyszerűen az fog történni, hogy mondjuk a 102. számunk lesz az eredeti 100-as szám, ennyi.

Sepi:
Tudom, hogy ez nem egy aktuális probléma, csak mint mondtam, most vettem meg ezt a számot, és csak elkezdett járni az agyam.

talgaby:
Azért ugye tudod, hogy mindez a jelenlegi állás szerint majd' 5 éves távlat? Kicsit nehéz lenne ennyire előre szaladni...

Sepi:
Én most rendeltem meg a neten a 100-dik számot, amit szépen ki is szállítottak. Nagyon érdekes a történet (már amennyit megértettem belőle), és nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége ennek a klón-sztorinak. Főleg arra, hogy mennyiben sikerült helyrehozni a hibákat az eredeti klón-sztorihoz képest  .
Másodsorban még arra leszek kiváncsi, hogy hogyan fog ez megjelenni nálunk. Mert a 100-dik szám bővített terjedelmű volt, mivel jubileumi szám, csakhogy ha jól tudom nálunk az első számban volt benne az eredeti 1-es és 2-es. Tehát minden előrébb csúszik így (a számozást tekintve). Akkor lehet, hogy nálunk a 99-dik szám lesz dupla terjedelmű, vagy pedig elválasztják a történetet a felénél és normál oldalszámmal adják ki?? Érdekes lesz. Plussz még ott van a képregényben egy 12 oldalas összefoglaló, ami az addig történtekről szól (Ultimate Spider-Man 1-100).  
Kaine ha tudsz erre válaszolni, kérlek tedd meg, mert amióta átnéztem ezt az újságot, csak ezen gondolkodok.

kaine:
Meglátjuk mit tehetünk, oké?  
Valóban az Ulti Pók úgy sokkal jobb, ha egyben olvasol el 1-1 sztorit benne. Havonta várni a következő részre elég nehéz. Főleg kéthavonta...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése