HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

A Csodálatos Pókember

<< < (77/96) > >>

kaine:
Már most megtetszik Kittynek Póki.

Sepi:
Hát igen. Az X-es részekre nagyon kiváncsi leszek én is. Biztos nagyon jó lesz. Főleg Kitty és Peter bimbozó kapcsolatára leszek kiváncsi.

pepo05:
Sepi: azt írtad, hogy kíváncsi vagy, Bendis bá hogyan fogja javítani a hiábakt az eredet sztorihoz képest. namármost azokat nem fogja javítani, egyrész ez nem újraírás, hanem feldolgozás, másrészt szegénykém Póki vonalom néha el van tájolva és azt hiszi, hogy jó.(persze én távoltartottam magam az olvasás "örömétől", nincs kedven  egy Gwen-Vérontó párost látni.  )
Amúgy tényleg nagyon előrehaladtál, inkább a mostani számokkal foglalkozz. Az X-es részek jók lesznek!

kaine:
Bármikor bármi előfordulhat, sose lehet tudni.

Sepi:

--- Idézetet írta: kaine ---Kiszorítja-e a Hihipók, esetleg átvált nem Ultira a Csodapók is, visszaáll kéthavira, bővül az oldalszáma, elképzelésem sincs. Az se biztos mi lesz jövőre, nemhogy 5 év múlva. ;-)
--- Idézet vége ---

Ilyesmik előfordulhatnak, hogy az Ulti esetleg átvált nem Ultira? Az kár lenne. Mondjuk az jó volna, ha beindulna egy olyan cím amiben a klasszikus történetek vannak, de tudom hogy ez csak egy hiú ábránd.   Bár egy Marvel Extra féle kiadvány az jó lenne.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése