HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

A Csodálatos Pókember

<< < (70/96) > >>

Callaow:
Jó lenne tudni valami statisztikai adatokat,hogy a jelenlegi képregények korszerinti megoszlása milyen.Mert a hazai képregény underground nem biztos,hogy el tudna tartani még egy címet,bárki adná ki.

Nézzük csak elvileg két póki van,+különszám és bár én még ezt is keveslem   be kell látni,hogy csak póki lehet,hogy egy meglévő sorozat rovására menne.

X-men se lenne rossz,de mivel jelenleg is kb 9 X-cím fut kint,elég nehéz lenne a legjobbat kiválasztani,estleg utalásokat megmagyarázni.

Dardevil:Nem tudom,szerintem hosszú távon kifújna.Hulk,Megtorló,Deadpool Nagyon szük réteg,előbb útóbb F4 sorsára jutna.

DC-től valami:???

Szóval nem egyszerű.

A grafika miatt jó lenne,minnél újabb sztori.
Szerintem is az lenne,a legjobb megoldás,ha valami különálló sztorik,egyfajta Marvel Extra vol2 jellenne meg.

Abban lehetne kisérletezni.Én előszőr kéthavonta 72 oldalas füzetet dobnék ki.Úgy egy év altt kiderülne,mik az igények.De szerintem jelenleg egy kiadónál van erre valami csekély esély:a KINGPIN  -nél.

Sepi:

--- Idézetet írta: talgaby ---(Nagy átlagban a magyar piacra tényleg marhára meg kel gondolni, mi mehet ki, mert egyelőre a jelek szerint csak Pókit tekinthetjük biztos befutónak.)
--- Idézet vége ---
Lehet, hogy az volna a legjobb, ha valami kisebb, limitált történetek jelennének meg különálló sorozatokként. Például a Pókember Kék, Fenegyerek Sárga, vagy mint a most is kapható Pókember-Fekete Macska, stb. Olyasmire gondolok amelyek odakint is külön sorozatként futottak. Azokból le lehetne szűrni, hogy melyek azok amelyek fekszenek a magyar olvasóknak.

talgaby:
Dr. Strange: A régi sorozatai elég hókuszpókuszosak, mostanság meg csak minikben és vendégszereplőként bukkan fel, ezért kiesik (legfeljebb különszámba lehetne berakni).
Hulk: Vannak jó korszakai, de szerintem nem maradna meg sokáig, akármennyire is örülne neki dr. samson.
Fenegyerek v2: Talán a legesélyesebb, de az igen sajátságos képi világa miatt lehet, hogy sokan elpártolnának tőle, mielőtt kibontakozhatna a sorozat igazán ütős része: a története. Rizikós.
(Nagy átlagban a magyar piacra tényleg marhára meg kel gondolni, mi mehet ki, mert egyelőre a jelek szerint csak Pókit tekinthetjük biztos befutónak.)

Sepi:
Szerintem a Dr.Strange-el is ugyanaz a baj, mint az F4-el. Hiszen valamilyen szinten hasonló a kiadványok profilja, csak Strange inkább paranormálisban nyomja, nem sci-fiben. Viszont tényleg jó volna valami olyasmi ami eddig még nem volt. Akár még az Ultimate címekkel is kiegyeznék.

freakdavE:
Szerintem kiadhatnának valami olyat a Marveltől ami nálunk még sosem volt. Mondjuk HULK-ot, Vagy Dr. Strange-et, vagy Daredevil V2-t. Én szívesen olvasnék valami különlegességet.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése