HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
A Csodálatos Pókember
pepo05:
Az F4 már nekem is túl szájenszfiksön. Inkább mégsem, mert egy jó sci-fi-ben megvannak magyarázva a dolgok képregényben meg csak puff...úgy vannak. Azt meg nem szeretem. Persze vannak jó korszakok, de általánosságban szerintem igaz ez az F4-re.
talgaby:
Az F4 bebukott itthon. Ezek után nem hinném, hogy bárki megpróbálkozna vele, pedig az tényleg elvan egymagában. Csak lehet, hogy túl sci-fis a honi közönségnek egy szuperhős-képregényhez. És abban is igazad van, hogy az X-Men elég kusza, de pár lábjegyzettel meg lehet sokmindent oldani. hisz régebben is adott ki a Semic X-Ment és már akkor se volt az egy pici része a Marvelnek.
Gabe:
Szerintem nem X-men kellene, mert egy mezei olvasónak az totálisan átláthatatlan. Inkább F4. Azt néhány rész után jól át lehet látni, és nem burjánzik annyira mint az X.
talgaby:
Akkor álmodozás mód on: A Panini kiad 616-os Pókit és Ulti X-Ment... milyen szép lenne, ha a Semic erre az Ulti Pók mellé berakna egy 616-os X-Ment... *sigh* Szép álom.
És akkor ott van még a következő reménysugár, hogy ha nagyon befut a Vertigo, akkor talán a Vezér egy kis Marvellel is kedveskedik a "beosztottaknak"...
Aztán a FuMaX is elindítana vmi ongoingot... és én meg totális anyagi csődbe jutnék.
Na jó, álmodozás vége.
kaine:
Azért sem rombolom szét az illúziókat. Hisz a Semic tervez valamit, a Panini kiad Pókembert és X-Ment, Vladi kiad Megtorlót és adott Rozsomákot, szerintem totális Marvel dömpingben van részünk most is. És még nincs vége. ;-)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése