HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

A Csodálatos Pókember

<< < (62/96) > >>

talgaby:
Jó, jó, egyértelműen ez egy kétségbeesett válaszlépés a HiPók duplásítására és árára, és profitkiesés a Semicnek, de egyrészt ez most tényleg ünneprontás, másrészt meg inkább mindenki örülhet, hogy így a Semic ad egy esélyt a lapnak, ahelyett, hogy hagyná, hogy a konkurencia maga alá darálja az Ulti Pókot. A kiadó kivételesen szvsz nagyon korrektül járt el a vásárlók szemszögéből nézve. És akármennyire rühellem az Ultimateverzumot, kívánom nekik, hogy a kiadvány ezzel fusson fel minél jobban.

Galen:

--- Idézetet írta: Sepi ---...szvsz elég sok rajongója van az SW-nek ahhoz, hogy csak úgy eltünjön.
--- Idézet vége ---
Nehogy azt hidd. Egyébként sem az dönt.

Sepi:
Én azért nem gondolnám, hogy megszüntetnék az SW-t. Az már lehet, hogy túl nagy érvágás lenne a Semicnek. Így is elég gyenge a felhozatal náluk, és szvsz elég sok rajongója van az SW-nek ahhoz, hogy csak úgy eltünjön.

Galen:
REmélem a haszonkimaradást nem a nyomtatás minőségének csökkentésével (már ha még lehet) és nem az SW megszüntetésével fogják kompenzálni.

Farek:
Én is örülök. És egyben nagyon félek is. Ugyanis Kaine említette az ST fórumán, hogy azért ez a változás jelentős haszno kiesést fog okozni a Semic-nek. És nekem, talán a pénzügyi szakmámból is fakadólag, ez nagyon megütötte a szememet. Nehogy a nagy lelkesedés után a haszon jelentős csökkenése, illetve elmaradása ölje meg a dolgot.
De adja az ég, hogy csak én aggódjak túlságosan, és ne így legyen. Addig is éljen Pók. HÁROMszoros hurrá!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése