HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
A Csodálatos Pókember
Sepi:
Ma már sikerült megvennem a decemberi Pókembert és gyorsan ki is olvasnom (most már ez volt az utolsó, hogy öt perc alatt kivégeztem ). Jó volt látni, hogy újra kibékült MJ és Peter, de azért másra számítottam. Amire viszont már nagyon kiváncsi vagyok az az, hogy mi a fenét akar Flash? Nagyon elhúzzák ezt a dolgot is benne , vártam, hogy egy kicsit jobban kibontakozzon a Geldoff szál is, de még erre is várnom kell. Viszont a félkész pókszerkón jót röhögtem . Érdekes lesz a folytatás, gondolom az X-csajok is jót röhögnek majd Pókemberen...
kaine:
Tökéletesen elfogadható magyarázat.
Gabe:
hát, mostanában nem sokszor voltam az oldalon, úgyhogy ez a topik elkerülte a figyelmem, így amikor a K.N főoldalán megláttam, ellenállhatatlan vágyat éreztem arra, hogy mások figyelmét is felhívjam erre a hírre, anélkül hogy visszaolvastam volna.
Ron:
Hát itt is erről megy az áldás?
Szuper!!! Akkor már itt is megköszönöm!! Már alig várom, hogy megjelenjen az első tripla szám!!
kaine:
--- Idézetet írta: Gabe ---Bassszzzzuuuusssss!!! Mindenki mozduljon most rá a K.N-en a hírekre, ott is az első csodapókosra
--- Idézet vége ---
Erről beszéltünk előtted.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése