HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
A Csodálatos Pókember
kaine:
--- Idézetet írta: freakdavE ---És nemsokára jön is a folytatás. Homokemberre már nagyon kíváncsi vagyok.
--- Idézet vége ---
Sajnos túl sokat nem fog szerepelni. Egyetlen szám és kész.
--- Idézet ---Nálam az egyik oldalon Ororo mellei ott virítanak Geldoff homlokán!
--- Idézet vége ---
Mázlista!
Galen:
--- Idézetet írta: Sepi ---Ha jó minőséget akarnánk akkor biztos ezer forint körül lenne egy példány ára, csak ezt sokan nem tudnák megengedni maguknak.
--- Idézet vége ---
Na ez lesz a kedvenc mondatom.
Sepi:
--- Idézetet írta: freakdavE ---Amúgy meg előfizető vagyok, nekem postán jön, így nem tudok válogatni.
Meg erre a dologra nem nekünk kellene odafigyelni, hanem a kiadónak, meg a nyomdának. Nálam az egyik oldalon Ororo mellei ott virítanak Geldoff homlokán!
--- Idézet vége ---
Igen, ha előfizető vagy akkor sokat nem tudsz csinálni, max ha csak úgy veszel még egyet plusszba, tartaléknak.
De sajnos ez a megemelt oldalszám-ár viszonylatának a következménye. Ha jó minőséget akarnánk akkor biztos ezer forint körül lenne egy példány ára, csak ezt sokan nem tudnák megengedni maguknak.
freakdavE:
--- Idézet ---Nekem sikerült kifognom egy olyat amiben csak egy oldalon volt látható szellemkép. Vegyél egy másikat , vagy legközelebb lapozd végig és válogasd ki, hogy melyiket veszed meg.
--- Idézet vége ---
Egyszer már átfésültem egyet, de azért 72 oldallal ez kicsit kellemetlen lenne az újságosnál.
Amúgy meg előfizető vagyok, nekem postán jön, így nem tudok válogatni.
Meg erre a dologra nem nekünk kellene odafigyelni, hanem a kiadónak, meg a nyomdának. Nálam az egyik oldalon Ororo mellei ott virítanak Geldoff homlokán!
Sepi:
--- Idézetet írta: freakdavE ---Anélkül pedig nem jelenhet meg Csodapók, hogy néhány oldal egyes részei nyomot hagyjanak a szemközti oldalon. Baromi idegesítőek ezek a szellemképek.
--- Idézet vége ---
Nekem sikerült kifognom egy olyat amiben csak egy oldalon volt látható szellemkép. Vegyél egy másikat , vagy legközelebb lapozd végig és válogasd ki, hogy melyiket veszed meg.
--- Idézet ---Na mindegy, összegezve elégedett vagyok az első bővitett CsodaPókkal. És nemsokára jön is a folytatás. Homokemberre már nagyon kíváncsi vagyok.
--- Idézet vége ---
Az nagyon fincsi lesz!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése