HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

A Csodálatos Pókember

<< < (56/96) > >>

freakdavE:
Muhahahaha! Elolvastam hát az első 72 oldalas CsodaPókot!  
Üdítő szorakozásban volt részem. Marha jókat röhögtünk az öcsémel.
Érdekes, hoigy Geldoff latvériai származású. Csak nem a jó öreg (illetve itt elég fiatal) Fátum keze van a dologban? Illetve az övé nem lehet, hiszen 15 éve még kisgyerek volt, de az apja sem egy normális fazon.
Anélkül pedig nem jelenhet meg Csodapók, hogy néhány oldal egyes részei nyomot hagyjanak a szemközti oldalon. Baromi idegesítőek ezek a szellemképek.  
Na mindegy, összegezve elégedett vagyok az első bővitett CsodaPókkal. És nemsokára jön is a folytatás. Homokemberre már nagyon kíváncsi vagyok.

freakdavE:
May néni sokkal fiatalabbnak tűnik és fiatalosabban is viselkedik, mint az eredetiben.
Amúgy én a mai postával kaptam meg az új Csodapókot, úgyhogy még nem olvastam, de belelapozva Kitty tényleg elég csinoska.

kaine:
Hehe  Nem, ezt én se tudom, az Ultimate még elég új ahhoz, hogy ilyeneket ne lehessen megtudni belőle. Én is csak tippelek: a viselkedése és a tartása alapján épp hogy betöltötte az 50-et, de ha nem gondolnám nagy marhaságnak, azt mondanám 48 éves. Legalábbis úgy viselkedik.

pepo05:
Én ilyen kérdésekben nem merek mondani semit, mert kaine mindig jobban tudja...  
Egyébként szerintem 60 fölött van...bááár...nemtom.

Sepi:
Ez egy fogós kérdés. Hirtelen nem tudtam megtalálni, hiába néztem utánna.  Talán 50-60 között lehet.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése