Doki azért élet nem szar, csak némelyik nap az. Lehet a holnapi már fasza lesz...
Bár ezt már elmagyaráztam félig-meddig Predash-nak is, de akkor itt is. Előszir az ilyen "holnap majd jobb lesz" szövegeket kérem mellőzük, mert a falra mászok tőle. A holnap nem lesz jobb. Sőt, inkább szarabb lesz. Mert az élet igazságtalan, kegyetlen és szar. Legalább is az én felfogásom szerint. És az élet napjait is három nagy csoportba lehet osztani: szar, kevésbé szar, nagyon szar. Persze vannak az életnek jó pillanatai, amikor egy kicsit visszakompenzál abból a sok dologból, amit elvett tőled, de ezek elenyészően kis számban vannak.
És senki ne gondolja, hogy depressziós lennék, vagy valami hasonló. Én egy életvidám, általában meglehetősen jókedvű huszonéves vagyok, akinek rengeteg barátja van, akikkel legalább hetente kétszer bulizik, sörzik is egy jót. Egész egyszerűen az eddigi tapasztalataim alakították ki azt a véleményemet az életről, amit fentebb leírtam. És nem véletlenül mondogatom azt sem, hogy készülj a legrosszabbra és akkor nem érhet meglepetés. Számtalanszor tettem már ellenkezőleg (valami jót reméltem), de akkor az élet mindig kegyetlenül pofáncsapott.