Szerző Téma: *WHADDAFAKK*  (Megtekintve 296860 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
*WHADDAFAKK*
« Válasz #615 Dátum: 2008. Október 17., 19:52:01 »
Egyszer a női logika miatt fogok beírni egyszerre 500 Hello Kitty-t. Ha nincs ilyen, akkor rajzolok.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Október 17., 19:53:06 írta Predash »

Katt a képre!

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
*WHADDAFAKK*
« Válasz #614 Dátum: 2008. Október 16., 12:47:43 »
Why so sad?

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #613 Dátum: 2008. Október 15., 21:20:14 »
Why so serious?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
*WHADDAFAKK*
« Válasz #612 Dátum: 2008. Október 14., 19:46:49 »
Csak hogy én is csatlakozzak az oktatásról folytatott vitákba, üzenem a kedves oktatási rendszernek, hogy bekaphatja a nemiszervem, 3 hét teveseggdugás után!

Katt a képre!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #611 Dátum: 2008. Október 07., 20:33:03 »
Még egyszer gratula!  
Hát nekem csak szerencsére jogból lesz zh-m (2 db) évközben, többi majd a vizsgaidőszakban,  ebből a szempontból elég laza a szemeszter.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #610 Dátum: 2008. Október 07., 15:38:19 »
Ja, nem is mondtam: 3-as lett az Összehasonlító élettan zh!  És, hogy ennek miért örülök ennyire? Nos, mert tavaly ezzel a tárgyal megfelezték az évfolyamot (köztük engem is), és most is már az első zh-nál legalább 50 embernek egyes lett a 100 valahányból. Ez csak azért ciki, mert ez volt a legkönnyebb zh a 3-ból, és aki csak egyet is elront, annak félév végén az összeset újra kell írnia. Mellesleg pedig, akinek a 3 zh átlaga 3-as, vagy annál jobb, annak nem kell vizsgáznia, hanem elfogadhatja a jegyet, ami azért sem elhanyagolható szempont, mert a vizsgán szerepel a vese élettana is a tananyagban, ami viszont a zh-kban nem.

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
*WHADDAFAKK*
« Válasz #609 Dátum: 2008. Október 07., 14:05:10 »
én is EDS

zozi: lényegtelen hogy minek nevezzük, amikor én tanultam anno(nem túl rég, de nem a közelmúltban), akkor még pszeudonyelveknek hívták az ehhez hasonló félig real, félig programnyelveket...szóval ebbe ne menjünk bele

hogy mire használjuk, csak nagy vonalakban, mert mégsem közinfó: promóciós kampányok beállítása pl. (végülis egy speckó nagygépes hálózaton egy telnet-szerű kliensen keresztül állítjuk be ezeketa promotion plannek nevezett dolgokat, és ezt egy GM*DRIVe nevű dologban kell leprogramoznunk)

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
*WHADDAFAKK*
« Válasz #608 Dátum: 2008. Október 04., 16:25:38 »
Idézetet írta: drbob
pszeudonyelvenprogramozós
Nem pszeudonyelv, pszeudokód. És konkrétan mire használjátok?
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
*WHADDAFAKK*
« Válasz #607 Dátum: 2008. Október 04., 16:12:50 »
EDS-nél, (ami ugye most már HP) messaginget és Miskolcon.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #606 Dátum: 2008. Október 03., 19:50:01 »
Idézetet írta: dr samson
Én bizony már túl vagyok a zh-n! (tapsvihar) és most lesz egy nyugodt hetem is...
Gratula Doktor Úr!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
*WHADDAFAKK*
« Válasz #605 Dátum: 2008. Október 03., 13:10:08 »
European Sales Downstream Systems...kampányokat állítunk be, pszeudonyelvenprogramozós, riportolós meló..csinálják még németek (Rüsselsheim) meg van egy team Liszabonban..mi meg itt Vasváron (Szombathelytől egy laza 30as  )

mert te mit dolgozol és merre???
« Utoljára szerkesztve: 2008. Október 03., 13:15:09 írta drbob »

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
*WHADDAFAKK*
« Válasz #604 Dátum: 2008. Október 03., 11:35:25 »
Idézetet írta: drbob
nem, minket még nem...de a helpdeskünk már ott van..nekünk még van pár évünk a szerződésből...aztán reméljük hogy Pancsa meg a szikh ITguruk nem kapják meg és még egy öt évet kapunk  (vagy lehet hogy nem vigyorognom kéne?  )
Hát ez fura, tőlünk már elvitték az IT munkát. Te mit dolgozol, hogy nem?

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
*WHADDAFAKK*
« Válasz #603 Dátum: 2008. Október 03., 09:16:32 »
 egy zh pipa  de még mennyi van hátra?    

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #602 Dátum: 2008. Október 02., 16:29:02 »
Én bizony már túl vagyok a zh-n! (tapsvihar) és most lesz egy nyugodt hetem is...

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
*WHADDAFAKK*
« Válasz #601 Dátum: 2008. Október 02., 15:42:12 »
nem, minket még nem...de a helpdeskünk már ott van..nekünk még van pár évünk a szerződésből...aztán reméljük hogy Pancsa meg a szikh ITguruk nem kapják meg és még egy öt évet kapunk  (vagy lehet hogy nem vigyorognom kéne?  )

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
*WHADDAFAKK*
« Válasz #600 Dátum: 2008. Október 02., 10:41:38 »
Azt már elvitték Indiába, nem?  

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
*WHADDAFAKK*
« Válasz #599 Dátum: 2008. Október 02., 08:21:46 »
hááát....velem idáig elég megértőek voltak a főnökeim, mert nem zavarta őket ha a munka mellett fordítottam (munkaidőben hehe)...az a baaaaj (sic;) ) hogy most már a munka mellett is csak munkára van időm (pedig próbáltam elmagyarázni hogy ez is van olyan fontos (ha nem fontosabb) mint a dzsíemes munkák..sajnos kevés sikerrel  )

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #598 Dátum: 2008. Október 01., 20:00:49 »
Gyerekek! Kérjünk egyéni tanrendet, vagy több hiányzási lehetőséget/ szabadságot a 9. művészetre hivatkozva!  Biztos megértenék!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #597 Dátum: 2008. Október 01., 17:18:54 »
Galamb kollega: ha ez vigasztal, nekem is a holnapi Összehasonlító élettan zh-ra kell tanulnom, ahelyett, hogy fordítanék vagy a hétfőn elkezdett 2004-es Adam Strange minit olvasnám...

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
*WHADDAFAKK*
« Válasz #596 Dátum: 2008. Október 01., 11:42:16 »
te panaszkodsz? jajj boldog évek a felsőoktatásban!!! egy merő porréteg lepi a SpectaSpidey fordítanivalóimat, mert nyár végén bedurvult a meló és azóta nincs megállás    ehhez képest a szocpol (mégha angol is) smafu  (tudom miről beszélek, megboldogult harmatos ifjoncként én angol tanárszakos hallgató voltam míg meg nem elégeltem  )

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #595 Dátum: 2008. Szeptember 30., 20:22:37 »
Ahelyett hogy a jó kis Hulkot olvasnám, olvashatok a kibaszott angol szociálpolitika történetéről. (Ami azért is vicces, mert nem vagyok sem angol, sem szocpol - és még töri szakos sem )
 Na majd holnap elolvasom a Zöld szikla újabb történetét!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
*WHADDAFAKK*
« Válasz #594 Dátum: 2008. Augusztus 26., 18:21:03 »
Ő nem sértődősdit játszik, ő ilyen.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #593 Dátum: 2008. Augusztus 26., 13:56:16 »
Na jó, ha sértődösdit van kedved játszani, akkor csak rajta. Én pusztán megjegyeztem, hogy esetleg nem ártana utánakérdezni néhány dolognak, mielőtt elhamarkodottan ítéletet alkotsz és azt hiszed, hogy megmondod a tutifrankót.

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
*WHADDAFAKK*
« Válasz #592 Dátum: 2008. Augusztus 25., 21:47:16 »
Hát sajnos én már csak ilyen vagyok. Legnyagyobb bánatomra nem vagyok sem elég szorgalmas, sem elég eszes, hogy egyszerre két szakot végezzek. És mégis ily alantas, ostoba lényként képes vagyok együgyü véleményem idevetni a többiek elé. 

Jogos felháborodásod után vígasztoljon a tudat, hogy belőled minden bizonnyal hasznos és boldog tagja válik társadalmunknak, míg én megrekedek az internetes fórumokon történő buta hozzászólások gyártásánál.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #591 Dátum: 2008. Augusztus 25., 14:18:46 »
Idézet
A gond az, hogy ez a mentalitás az egész rendszer használatára jellemző. Az Infosheet például nagyon ügyes dolog, mégis úgy hallom, hogy a TTK-n és az IK-n kívül nem nagyon használják.
Ez így van. Nálunk is cska a TTIK-sok szokták pl. oda felrakni a jegyet és azok közül is inkább csak a kémiások.

Idézet
Aki két szakot is nyom egyszerre, az ne várja, hogy minden sima legyen.
Én nem várom és ez nem is panaszkodás volt, csak nem szeretm, ha valaki valami olyasmibe szól bele, amihez lövése sincs.

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
*WHADDAFAKK*
« Válasz #590 Dátum: 2008. Augusztus 23., 14:40:41 »
Idézetet írta: dr samson
Kedves exactlee: ha neked is lenne két teljesen összeegyeztethetetlen szakod, akkor talán megértenéd. A nyaram fele így is azzal telt el, hogy órarendet gyártsak magamnak...
Aki két szakot is nyom egyszerre, az ne várja, hogy minden sima legyen.

Idézetet írta: zozi56
...teleszemetelik az üzenőfalat olyan dolgokkal, amiknek máshol lenne a helye. Ki a jóistent érdekel, hogy milyen zh-kat írtak valami jogásztárgyból, vagy valami bölcsésztanár mikor írja be valamelyik csoportjának a jegyeit? Olyankor nagyon felhúzom magam. Könyörgöm, ennek máshol van a helye! Miért nem lehet ezt oda írni, ahol csak az látja, akire vonatkozik? Persze könnyebb kifosni a kezdőoldalra, csak esetleg - főleg vizsgaidőszakban - meglepően zavaró tud lenni ez olyan hallgatóknak, akik az üzenőfalon olyan információkat várnak, amik oda valók. Az ilyeneket meg persze a tapasztalatok alapján órák alatt elnyeli a szentháromság hírokádása.
Nos, ez a munkahelyemen sincs másképp: tudni kell, hogy egy multi, és központi ügyviteli rendszert használ. A progiba való bejelentkezés után mindig jön valami üzenet, ami sose nekem szól. Pl. ilyen: (persze nem magyarul) "A spanyol dolgozók havi bérelszámolása folyamatban, azok kérem, ne lépjenek be a HR modulba! " és hasonlók. Namármost, én nem vagyok spanyol dolgozó, nekem ugyan ne jöjjön már ez az üzenet, mert nem igazán érdekel. Nem létezik, hogy nem lehet megoldani, hogy csak a spanyol dolgozók kapják meg... Már nem csak emailben jön a spam.  

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
*WHADDAFAKK*
« Válasz #589 Dátum: 2008. Augusztus 23., 14:06:03 »
Az ETR szerintem egy nagyon jó rendszer, csak az emberek (nem elsősorban a hallgatók, inkább a másik oldal) képtelenek normálisan használni. A kedvencem az, mikor a BTK/TáTK/ÁJK szentháromság oktatói/titkárnői teleszemetelik az üzenőfalat olyan dolgokkal, amiknek máshol lenne a helye. Ki a jóistent érdekel, hogy milyen zh-kat írtak valami jogásztárgyból, vagy valami bölcsésztanár mikor írja be valamelyik csoportjának a jegyeit? Olyankor nagyon felhúzom magam. Könyörgöm, ennek máshol van a helye! Miért nem lehet ezt oda írni, ahol csak az látja, akire vonatkozik? Persze könnyebb kifosni a kezdőoldalra, csak esetleg - főleg vizsgaidőszakban - meglepően zavaró tud lenni ez olyan hallgatóknak, akik az üzenőfalon olyan információkat várnak, amik oda valók. Az ilyeneket meg persze a tapasztalatok alapján órák alatt elnyeli a szentháromság hírokádása.

A gond az, hogy ez a mentalitás az egész rendszer használatára jellemző. Az Infosheet például nagyon ügyes dolog, mégis úgy hallom, hogy a TTK-n és az IK-n kívül nem nagyon használják.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 23., 14:06:59 írta zozi56 »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #588 Dátum: 2008. Augusztus 23., 13:34:48 »
Idézetet írta: zozi56
Idézetet írta: galamb
Doki! Számból vetted ki a szót. Ki a fasz volt az, aki új etr-t talált ki nálunk? Érthetetlen, kusza, meg minden!
Új ETR? Újabb változat, vagy a Neptunt cserélték?
Ha az egészett lecserélték úgy ahogy van. Gáz Gáz Gáááááz!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #587 Dátum: 2008. Augusztus 23., 10:05:02 »
Nálunk tavaly rakták fel a legújabb változatot. A hülye dékán kötött valami szerződést, hogy a legújabb verziót mindig először szegedre telepítik. Örülök is neki, mondhatom...  

Idézet
Én nem értem miért olyan fontos azonnal felvenni a tárgyakat. Néha le is csúszok egy-egy jobb időpontról, de olyankor még mindig lehet reménykedni hogy valaki csak leadja, vagy esetleg lehet egyezkedni, ha van valami fóruma az évfolyamnak.
Kedves exactlee: ha neked is lenne két teljesen összeegyeztethetetlen szakod, akkor talán megértenéd. A nyaram fele így is azzal telt el, hogy órarendet gyártsak magamnak...

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
*WHADDAFAKK*
« Válasz #586 Dátum: 2008. Augusztus 23., 09:41:16 »
Idézetet írta: galamb
Doki! Számból vetted ki a szót. Ki a fasz volt az, aki új etr-t talált ki nálunk? Érthetetlen, kusza, meg minden!
Új ETR? Újabb változat, vagy a Neptunt cserélték?