Szerző Téma: *WHADDAFAKK*  (Megtekintve 297461 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
*WHADDAFAKK*
« Válasz #405 Dátum: 2007. Február 13., 22:59:44 »
Á, így már nem az igazi.  

Különben több mangaka is elmondta, hogy egy nap 1 oldalt tud megrajzolni. Kb ugyan az van mint a képregényeknél, úgyhogy csak látszólag van könnyebb dolguk. Szóval nem csodálom, hogy ennyi rajzolóra van szükség a Naruto mangához.
Egyébként a Naruto mangák magyarul is fellelhetőek a Mangazinon (www.manga.hu)  a  pontos linkért klikk

Egy mangát én is nagyon szívesen honosítottam volna, méghozzá az Akirát. Majdnem. Ugyanis a 8 kötet majd 2000 oldalt tesz ki  . Pár év mire elkészülne a teljes sorozat... De az NGE sem lenne rossz, de az is marhára sok oldalból áll. Igaz, azokkal könnyebb is haladni... hmm... mi lenne, ha... talán....  ...

szerk: mit keressünk mi a Waddafakk topicban?

Na jó: a büdös kurva életbe, a Naruto cenzurázatlan verzióból "karikák", csatorna logók, meg reklámok nélkül szeretnék napi minimum egy részt látni, méghozzá frankó szinkronnal elátva. Ha nem, akkor a kotsog jogvédők menjenek a bús picsába!

(így már van okom itt lenni  )
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 13., 22:54:50 írta Gabe »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
*WHADDAFAKK*
« Válasz #404 Dátum: 2007. Február 13., 22:27:25 »
Ez pedig állítólag igaz. Az animéknek pár ismertetőjét olvastam, az egyébként alapvetően nem éppen elnyújtott (csak bazihosszú alaptörténettel rendelkező) sztorit ugye még jobban össze kell zsúfolni. Egyébként a manga alkotóinak sincs sok idejük, az író, aki eredetileg rajzolta is a sorozatot, a legutóbb, amikor még olvastam híreket, már a harmadik rajzolót vette fel, hogy hozzák a tempót. Kegyetlenül halad a sorozat, az amcsi honosítók nem is bírják a tempót.

És csakis a Te kedvedért:
Mijaza Naruto?
Most már van ürügyed arra, hogy terjeszd az igét a sorozatot nem ismerőknek (akik szégyelljék magukat ).
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #403 Dátum: 2007. Február 13., 22:21:34 »
Mi a szösz? Pedig reméltem, hogy nem tudod hogy mi az a Naruto, és majd szépen rákérdezel, amit mi kihasználunk arra, hogy most mi oktassunk ki téged  . Nem jött össze, na mindegy  .

Ne örülj, azt rebesgetik, hogy elég keményen cenzúrázva lesz, mert az amcsiknál is vetített verzió kerül a tv-be. Szerencsére hozzá tudok férni a Japán verzióhoz, méghozzá mínőségi magyar felirattal  , én maradok annál. (ilyenkor jön kapóra a UPC-nél esedékes ingyen sávszél emelés  ) A cenzúrán túl a másik érdekes kérdés: vajh itt is úgy járnak-e el, hogy megvesznek 20 részt, amit 50-szer recirkuláltatnak majd, így leredukálva a népes rajongótábort a töredékére, és utána adják-e be a következő 20 részt? Szerintem igen, őket ismerve  .

Ami kissé sokkolt: állítólag egy Naruto rész elkészítésére 1 hete van az alkotóknak  . És itt most az animére gondolok  .
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 13., 22:34:34 írta Gabe »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #402 Dátum: 2007. Február 13., 21:03:59 »
Naruto a Jetixen? Na, ilyenkor sajnálom, hogy nem tudom fogni...  A mangát olvasom viszonylag folyamatosan, az marha jó. És hosszú. Háromszázakárhány rész, és még csak most kezd igazán bonyolódni a sztori...  

++++

Kezd nagyon, nagyon, de nagyon elegem lenni ezekből a kibaszott botokból...
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 13., 21:14:08 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
*WHADDAFAKK*
« Válasz #401 Dátum: 2007. Február 13., 20:21:31 »
Idézet
Ezek után kiváncsi vagyok, hogy a Narutot meddig fogja adni a Jetix  . Pár napon belül kezdődik is, és állítólag alapból cenzúrázva fog műsorba kerülni. De mibe fogadjunk, hogy az anime a harmadáig sem fog menni, amikor betiltják?

Szerintem a Jetix-hez, meg a Cartoon Netvork-höz nem nyúlnak hozzá. Tudtommal eddig sem tették.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #400 Dátum: 2007. Február 13., 19:47:40 »
Ezek után kiváncsi vagyok, hogy a Narutot meddig fogja adni a Jetix  . Pár napon belül kezdődik is, és állítólag alapból cenzúrázva fog műsorba kerülni. De mibe fogadjunk, hogy az anime a harmadáig sem fog menni, amikor betiltják?

Ja igen: Én nézem, és büszkén vállalom is  . Igaz, én inkább anime vonalon utazom.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 13., 19:49:41 írta Gabe »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #399 Dátum: 2007. Február 13., 16:44:10 »
Háááát... részemről Slayerst anno a Coolon, mikor éjszaka ment, kétszer néztem végig (és máig nem értem, hogy a háromból miért csak kettőt adtak le...), a Totally Spiest még akkor, amikor olyan albérletben voltam, ahol lehetett fogni a Fox Kidset. Pókembert szintén ott. A Witchből és az Inu Yashából csak párat láttam, utóbbiból a manga elejét ismerem inkább.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #398 Dátum: 2007. Február 13., 16:38:04 »
Idézetet írta: Schmatzy
Én csak egyet nem értek. Ti nézitek ezeket a rajzfilmeket?
Én nem, de azért, hogy a Pókember káros hatást gyakorol a gyermekek nevelésére??? Igaz, hogy nem nagyon szoktam azt sem nézni, még valamikor a Fox Kids-en néztem anno, vagy még régebben a német rtl-en. Bár sokat nem értettem belőle akkor, de mivel ismertem nagy általánosságban a történeteket nem volt vele gond. Inkább a látványra koncentráltam akkoriban.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
    • http://
*WHADDAFAKK*
« Válasz #397 Dátum: 2007. Február 13., 16:22:37 »
Nem ezeket a rajzfilmeket kéne betiltani, hanem a Győzike, Mónika és Balázs féle műsorokat.Az említett mesékben legalább nem káromkodnak, nincsenek bennük üvöltöző cigányok, stb.+ a jók elnyerik méltó jutalmukat   és a gyerekek megtanulnak korán felkelni
Én Dragon Ballon nőttem fel és nem lettem sorozatgyilkos!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 13., 16:24:43 írta Ryder »

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #396 Dátum: 2007. Február 13., 16:03:05 »
Én csak egyet nem értek. Ti nézitek ezeket a rajzfilmeket?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #395 Dátum: 2007. Február 13., 08:32:09 »
És én azt hittem, hogy az elvileg 6 éves kortól ajánlott Dragon Ball kitiltása után az ORTT már nem követhet el nagyobb hülyeségeket...
Totally Spies és W.I.T.C.H., mint nem 12 éveseknek szóló... komolyan, ezen már röhögni se tudok. A Slayers egy paródiaanime. Az Inu Yasha még talán, annak a mangája tud nagyon kegyetlen lenni, de az animében azért visszavettek (ez az egyetlen, ahol egy 14 éves korhatárt tényleg megadnék). De a Pókember már mindent visz. Pont egy olyan sorozat, ahol direkt visszavettek mindent, hogy odaát a legalacsonyabb korosztály-besorolásba is beférjen... ez már sok. Ennyi hisztis marhát ebben az országban...

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
*WHADDAFAKK*
« Válasz #394 Dátum: 2007. Február 12., 22:38:59 »
Ez számomra H-I-H-E-T-E-T-L-E-N. Mi az istennek kell minden hülyeségbe belepofázniuk??? Talán, hogyha a szülők nem szarnák le gyermekeiket nagy ívben, hanem megbeszélnék velük a dolgokat, akkor mi történne? De persze ez biztos nem a helyes megoldás. Ennél biztos van jobb ötlet is. Hopp megvan! Tiltsuk be a rajzfilmeket, osztán Teletabit a népnek. Én még nem láttam olyat, aki azt kibírta volna 2 percnél tovább. De hát, az nem agresszív, akkor biztos jó. Nekem az tetszik, hogy nem elégednek meg a 12-es karikával. Mi kell nekik? 16-os? El tudom képzelni, hogy egy 14 éves srácot mennyire megrázz, hogy két maszkos, színesruhás szereplő ütlegeli egymást egy RAJZFILMBEN!!! Nekem esetleg vannak még ötleteim a kedves ORTT számára. Kérem ne tanítsunk többé történelmet, mert igen megrázó dolgok vannak benne. Kérem tiltsák be a Híradókat, mert kérem, nem semmi amit ott mutogatnak. Szerintem sokkal rettenetesebb, ami ott folyik. Ráadásul a rajzfilmekkel ellentétben ez még valóságos is és nem hogy nem sugároz optimista képet a világról, de nincs az a felnőtt, aki ezzekre bármilyen logikus magyarázatott tudna adni gyermekének. Hogy az a bácsi miért is robbantotta fel magát többszázadmagával együtt, miért is veri agyon az a katona puskatussal azt a szinpatikus bácsit. De hát ezzel nincs is semmi gond. Ez csak a világ ahol élünk. Akkor minden rendben van, hiszen ez CSAK A VALÓSÁG! De ha egy kitalált hős pofon vág és rendőrkézre jutatt egy kitalált bankrablót, akkor a kis lurkók máris potenciális Hannibal Lecter növendékeknek számítanak. Ezt már nehéz bármely 12 évesnek elviselni. Győz a jó és a rossz bűnhődik. Ugyan már! Ilyen szörnyűséget csak nem adhatunk gyerekeink elé. Ebben az országban kurvára át kéne már gondolni bizonyos dolgokat végre.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #393 Dátum: 2007. Február 12., 22:03:38 »
Teljesen egyetértek értek a véleményeddel Punkológus. Ezek is mindenbe belekötnek, csak abba nem amibe kellene. Persze a Mónika és a Balázs show nem olyan műsor ami "olyan félelemkeltő jelenetekkel van tele, amelyek problémás mintát közvetítenek a kisebbeknek, veszélyeztetik az egészséges szellemi és lelki fejlődésüket". Tényleg elmehetnek az anyjukba  . Én Tom és Jerry-n nőttem fel (amit szintén félelemkeltőnek és brutálisnak tituláltak) de mégsem lettem sorozatgyilkos. Ki érti ezt...?

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
*WHADDAFAKK*
« Válasz #392 Dátum: 2007. Február 12., 22:00:51 »
Társadalmunk nagy része a Tom és Jerry-n nőt fel, és ők akarják nekünk bebizonyítani, hogy a pókember rajzfilm árt a gyerekek gondolkodására. Nem tudom, hogy a jó legyőzi a rosszat szituáció mennyire árt a fiataloknak, de még nem hallottam olyanról, hogy egy tizenéves gyerek ezek miatt halt volna meg.

A született kémeket meg egyébként sem annak a generációnak találták ki, úgyhogy itt nincs mit megkérdőjelezni.
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
*WHADDAFAKK*
« Válasz #391 Dátum: 2007. Február 12., 21:50:02 »
Félelemkeltő rajzfilmek a két nagy kereskedelmi adó műsorán

Nem teljesíti maradéktalanul a médiatörvény kiskorúak védelmét szolgáló rendelkezéseit a két országos kereskedelmi csatorna gyermekműsorai sugárzásakor – derült ki a médiahatóság Műsorelemző Osztályának nyilvánosságra hozott vizsgálatából. Az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) a délutáni, illetve a főműsoridős programokat vizsgálta, miután többen panaszkodtak, hogy erőszakosak a rajzfilmek. A vizsgálat a TV2 és az RTL Klub három tavaly tavaszi hónapjának egy-egy hétvégéjére terjedt ki (március 25–26.; április 15–16.; május 27–28.). A vizsgált 148 műsorszám 26 százalékánál merült fel annak a gyanúja, hogy a televíziók alacsonyabb korhatári besorolással tűzték műsorra. A besorolás szempontjából vélhetően normasértő műsorszámok döntő többsége, 92 százaléka gyermekeknek szóló animáció volt, a fennmaradó nyolc százalék pedig fikciós sorozat epizódjai voltak.

A vizsgálatba bekerült rajzfilmek ötöde anime, azaz japán rajzfilm volt (a kisebbeknek szóló fantasy-anime: Pokémon és Digimonok, sportanime: a Tsubasa kapitány). A kínálat felében félelemkeltő és erőszakos elemeket találtak a szakértők.

A rostán fennakadt műsorok 12 év alatti korosztályra gyakorolt feltételezhető hatásáról Csapó Ágnes gyermekpszichiáter]től kértek szakvéleményt. Eszerint a Múmia, az Ász, a villám, a Született kémek, a Pókember, a Witch és a Rém rendes mesék című sorozatok esetében helytelen volt 12 éven aluliaknak csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott I-es kategóriába sorolni a produkciókat. A Pókember (RTL Klub) és a Született kémek (TV2) című sorozat esetében a drasztikus erőszaktartalom miatt ugyancsak helytelenül kategorizált a műsorszolgáltató, ami az elemzés szerint azért aggályos, mert felügyelet hiányában a kisebbek számukra olyan érhetetlen, félelmetes, esetleg durván erőszakos tartalmakra bukkannak, amelyeket önállóan képtelenek feldolgozni.

Az ORTT szerint hét végén a gyerekeknek szóló műsorok többsége olyan félelemkeltő jelenetekkel van tele, amelyek problémás mintát közvetítenek a kisebbeknek, veszélyeztetik az egészséges szellemi és lelki fejlődésüket. E mesék torz extremitása (Rém rendes mesék), akció- és erőszaktartalma (W.I.T.C.H, Született kémek, Múmia, Ász, a villám, Pókember, Slayers, Inuyasha) nem felel meg a szórakoztatva nevelésnek.

Lehet, hogy csak azért mondom ezt, mert kisgyerek korom óta képregényeket olvasok és erőszakos rajzfilmeket nézek, de ismételten -ezredszerre is- a MOCSKOS KURVA ANYÁDAT ORTT.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #390 Dátum: 2007. Január 28., 21:34:46 »
MMC? (Multi Media Card) az a kis bélyeg méretű izé, amit pl a digi fényképezőhöz is használok. Mivel sokat szoktam fényképezgetni, van úgy, hogy többet is viszek magammal (csak 128 megásak, mielőtt valaki Capa-nak nézne), és egyszer az egyik mosás elött a zsebemben maradt. De nem gond, miután megszáradt gond nélkül ment tovább.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #389 Dátum: 2007. Január 28., 20:59:19 »
Idézetet írta: Gabe
Ezeket az MMC-ket akár ki is moshatod gépben, semmi gond, ha megszáradt megy tovább. (saját tapasztalat  ).
 Miért? Egyszer kimostad a gépet?  
Nekem elég volna az is, hogy csak egyszer lehessen ráírni, mint a cd-re, vagy dvd-re, csak biztonságosan maradjon rajta az adat. Tudom, hogy ez drága lenne, de megérné szerintem.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #388 Dátum: 2007. Január 28., 20:53:43 »
Ezeket az MMC-ket akár ki is moshatod gépben, semmi gond, ha megszáradt megy tovább. (saját tapasztalat  ). Viszont csak korlátozot számban lehet írni őket, és az adatátviteli sebességük sem túl jó. De ezen gondolom lehet fejleszteni. Laptopokban normál vinyók helyett nem lenne rossz azt használni majd egyszer.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #387 Dátum: 2007. Január 28., 20:48:04 »
Arra a technikára majd én is kiváncsi leszek. De ami inkább izgat, hogy a hordozható memóriakártyák mennyire fognak fejlődni. Most már talán van belőle 4 gigás is  . Lehet, hogy jobb lenne inkább azon tárolni az adatokat. Bár ott meg biztos az lenne a gond, hogy véletlenül eltünik róla az adat. A franc se tudja melyik a jobb.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #386 Dátum: 2007. Január 28., 20:31:46 »
Azért kiváncsi leszek majd egy két dologra. Pl. a max írási sebességre. Pláne úgy, hogy vannak dolgok, amit az ember nem ír ki maxon.  Marha jó lesz majd a billentyűzetre borulva aludni  .

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #385 Dátum: 2007. Január 28., 20:25:17 »
Előbb-utóbb a blue-ray lemezek ára is csak le fog menni.. a dvd-k is milyen irdatlan árakkal kezdték, aztán most már olcsóbb, mint  a cd.
Ó, az arany TDK-k... Na az egy ritka jó lemez. Cd-ben a kedvenc márkám.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #384 Dátum: 2007. Január 28., 20:01:04 »
Nekem a ps-es játékaim között van legalább 10 olyan ami most lesz nyolc éves. A többi cirka 70 db is legalább 6 éves már. 90%-ban TDK-n vannak, abból is az az "aranyozott" széria. Akkoriban még azt is kellett figyelni, hogy milyen márkájú lemezre, és mekkora sebességgel írtad, hogy a PS beolvassa, különben dobhatad, hiába lett jó amúgy. És érdekes módon ezek a lemezek még ma is jók. Nem is olyan rég vállogattam át, és mindegyik elindult. X-boxos játékok szintén, bár azok 3-5 év körül vannak még csak. Igaz, konzolos játékokat kizárólag TDK-ra írom cd esetében, a dvd-seket meg Verbatimra (nameg ezeket is ajánlják). Viszont az is számít hogy milyen íród van, mert lehet hogy az cseszi el. (természetesen szigorúan biztonsági másolatokról beszélünk, amit magáncélra készítettem  )

Előre látom a Blue-ray lemezek horror árai mellett hány ember fog idegösszeroppanást kapni  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #383 Dátum: 2007. Január 28., 19:00:26 »
Én inkább kifizetek több pénzt egy olyan lemezért amiről tudom, hogy még évek múlva is működni fog. De mostanában már szinte csak szar minőségűt lehet kapni. Még nekem is van olyan 10 éves Philips cd-m ami még a mai napig hibátlanul megy (érdekes, hogy azoknak még az alja olyan sötét zöld volt, mint ez itt), de a mostaniakon már át lehet látni. Lehet, hogy ezért ilyen silány minőségűek ezek is.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 28., 19:01:09 írta Sepi »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #382 Dátum: 2007. Január 28., 18:54:08 »
Tényleg vicces.  Nekem van olyan 15 darabom, és mind tökéletes. Még régen azokra írtam ki az összes játékomat.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
*WHADDAFAKK*
« Válasz #381 Dátum: 2007. Január 28., 18:37:34 »
Ez vicces. Én pár hónapja 3 Maxwellt vettem, elég drágán és kettő szar volt.  
Nem lehet itt eldönteni semmit.  (vagy csak pont kifogtam 10000-ből a két rosszat. jellemző lenne...)
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #380 Dátum: 2007. Január 28., 17:53:34 »
Sajna a TDK-nak a cd-i kiváló minőségűek csak (van 7 éves TDK cd-m, agyon van olvasva, de még mindig príma), ám a dvd-i kész szerencsejátékok... egyes széria jó, másik meg úgy, ahogy van, kuka. A Verbatimnál már vmivel jobb a helyzet (bár volt már, hogy 25-ös pakkból 5-öt nem lehetett megírni...), amiben eddig meg még nem csalódtam, azok a Maxwell dvd-i voltak, csak azok meg rohadt drágák.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #379 Dátum: 2007. Január 28., 17:47:53 »
Nekem is olyan lemezeken vannak, de most már tanultam egy-két régebbi esetemből, és inkább évente újraírom a képregényeket (az az egy-két ezer forint nem vág földhöz évente). Inkább legyen meg többször, mint egyszer sem  . Most is éppen képregényt akarnék kiírni, itt van a vinyón 30 giga belőle  , meg pár divx-et.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
*WHADDAFAKK*
« Válasz #378 Dátum: 2007. Január 28., 17:41:22 »
Ajvééé nekem a képregények pont 7 tdk-s DVD-n vannak rajta. Nekem eddig semmi bajom sem volt a minőségükkel. Most kezdek félni...de mindegyiket megírta és be is olvassa a gépem.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #377 Dátum: 2007. Január 28., 17:24:25 »
Teljesen mindegy, mindegyik kínai. Most is TDK-t vettem, de már ötvenből kb 15-t elrontott.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #376 Dátum: 2007. Január 28., 17:17:52 »
Ezért kell százasért venni Verbatimot, mintsem ötvenesért Ridisket meg ilyeneket.