Szerző Téma: *WHADDAFAKK*  (Megtekintve 297685 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
  • Nem: Férfi
*WHADDAFAKK*
« Válasz #345 Dátum: 2006. December 31., 17:25:13 »
Idézet
25-én meghalt James Brown
Nem mondod komolyan?
Na most elbasztad a kedvem.  
Részemről én iszom a mesterre.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
*WHADDAFAKK*
« Válasz #344 Dátum: 2006. December 31., 17:21:47 »
tényleg, sehol se írták, hogy itthagyott minet a soul nagyapja... lassan már a soul és a jazz összes nagyöregjétől búcsút kell mondanunk. Szomorú dolog ez... pedig Brownnak is mennyi nagyszerű számot köszönhetett a zenei élet.

« Utoljára szerkesztve: 2006. December 31., 17:21:58 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #343 Dátum: 2006. December 31., 16:52:29 »
Kár érte, egy zseni volt zenei téren.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #342 Dátum: 2006. December 31., 16:47:42 »
Egy kis közbeiktatott kesergés: 25-én meghalt James Brown.
Már nem énekli többször, hogy Wow! I feel good!

Bassza meg...

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
*WHADDAFAKK*
« Válasz #341 Dátum: 2006. December 31., 16:31:42 »
Én nem foglalkozom az aktuálpolitokával. Egyszerűen nem éri meg a fáradságot, hogy én ezen agyaljak.
Abban egyetértek, hogy a "demokrácia"  leváltása egy önkényuralmi rendszerre, nem vezetne előre. De azért az államformán lehetne "finomítani". Manapság szerintem az alkotmányos monarchia a legstabilabb államforma és írányítási rendszer. Pusztán már csak azért is, mert egy uralkodói dinasztia tartástv ad a népnek. Azt hiszem Punkológus Írta, hogy nincs mit felmutatnunk és nincs miért szeretni ezt az országot. Nos ez nem csak ránk igaz. De pl Nagybrittanniában a királyi család puszta léte is gerincet és hagyományokat ad a britteknek. A demokratikus szabadságjogokat pedig egyáltalán nem korlátozzák, lévén nincs az aktuális uralkodónak valós hatalma. Nálunk a köztársasági elnök intézménye szvsz röhelyes, és teljességgel felesleges. Egy hasonló jógokkal és kötelezettségekkel felruházott uralkodó máris mennyire más. Mellesleg a mai széthúzást is enyhítené, vagy meg is szüntetné. Ma az "igazi magyar polgár" aki hangosabban tudja üvölteni, hogy: "Magyar vagyok!"  Nos, ez szerintem szánalmas és ennél mélyebbre már nehezen süllyedhet az ország. Normális egészséges önérzet és összetartás nélkül nincs gazdasági fellendülés.
Na, megyek inni!
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #340 Dátum: 2006. December 31., 15:45:40 »
Valóban, de ha sikerülne rendet rakni, meg legalább a jelenlegi törvényeket betartani* akkor a faternek is inkább a házifeladat hiánya miatt kellene odacsapnia.  

*itt legalább a munkaügyiekre gondolok.

Sajnos ez rajtunk kívül áll, de azért, mert sokan inkább hagyák a picsába, kilépnek, mennek máshová dolgozni, ha nem kapják meg azt, ami járna nekik. Ha mindenki feljelentgetné pl a tescot is aki ott dolgozott, akkor nem mernék megtenni ezt, mert a gatyájuk rámenne. Napersze a birka magatartás az várja a csodát, hogy hátha majd megoldódik valahogyan magától az ügy.
A tescos könyvben is le van írva, hogy még ott sem sikerül a tmunkaügyi törvényekben foglaltakat maradéktalanul betartani (túlóra pénz többek között), így aztán mehet(nél) pereskedni a pénzedért.  De tegyük fel,  100-ból egy bepereli őket, talán.  Azt "nagy nehezen" kifizetik a többi 99 ember benthagyott pénzéből, és még marad is "némi"  "profit". Akkor meg minek változtatnának? Éppen ezért kell kiállni minden téren a sorból, és ami jár, azt megszerezni, de ez minden területre értem. Az iskola meg persze jár, így csak végig kell szenvedni valahogy. Szégyen, nem szégyen, apuka szépen bemegy segélyért, mert aki tényleg rászorul, annak meg az jár. Hameg ennek ellenére is gondja van, akkor is kis körültekintéssel lehet még szerezni segítséget, ha valóban rászorul. (ilyenkor bírom a sok alkeszt, 2 nap alatt elisszák a pénzt, a gyerekei meg a maradék 28 napban eszik a zsíros kenyeret, max)
Igaz, így is maradnak olyanok, akik megszívták, tényleg semmilyük nincs, és ezen az a havi pár tízezer sem segítene.  De lényegesen kevesebben szívnák a fogukat mint most, ha tennének is magukért. De akik tudnának merre mozdulni, és nem teszik (a többség az ilyen) az meg is érdemli azt ahol tart.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #339 Dátum: 2006. December 31., 15:23:11 »
Idézetet írta: Punkológus
Vágom ezt az "az vagy, amit elhiszel magadról" dolgot.
Hát igen, csak ezzel nekem az a bajom, hogy egy idő után azt hiszed magadról, amit mások mondanak rólad.
Idézet
Napersze van aki már a 8 általános után elcseszte, így rábaszott. Miért nem tanult tovább. Sok ilyen van, és ők sírnak leginkább.
Hát igen, csak épp úgy nehéz tovább tanulásra gondolni, ha esteleg a fater keze csattan a tarkódon, hogy miért nem hasogatod gyorsabban a fát, amit majd eladtok, hogy legyen egy kis pénz? Nem mondom, tényleg vannak olyanok, akiknek sikerül a társadalom pereméről kiszakadni, de sokan vannak úgy, hogy ha akarnának akkor sem tanulhatnak tovább,
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #338 Dátum: 2006. December 31., 15:08:04 »
Nem az állam szarból kivakarására gondoltam, mert az tényleg nem menne. Ahoz rosszkor vagyunk, rossz helyen. Hanem ha az emberek siránkoznak, akkor mit kellene tenniük azért, hogy jobbra forduljon az életük? Ha valakinek van esze, leszarja a rendszert, szépen önállóan megcsinálja azt amit tennie kell. Ha itt nem jó, megpróbálja máshol. Napersze van aki már a 8 általános után elcseszte, így rábaszott. Miért nem tanult tovább. Sok ilyen van, és ők sírnak leginkább.

Egyébként a múltat figyelni nem szerencsés ebben az esetben. El kéne már felejteni a sok szarságot, mert ebből az ezerszáz évből mindig van mire hivatkozni, mert szinte mindenre volt itt már példa. Előrre felé megyünk, nézzünk is arra felé mostár. Azért mondtam a királyságot, mert így legalább egyetlen ember akarata érvényesül, és nem folyik szét a cél kismillió felé. Ha kell, akkor bizony használni is kell az erejüket. Mert először is végre rendet kéne teremteni ebben a rohadt nagy káoszban. (fura hogy ezt mondom, kibaszott ateista létemre, meg a káoszt sem vetem meg  ). Persze engem nem érdekel hogy mi történik körülöttem, tudom mit szeretnék csinálni, és teszek is érte. Inkább a többiekre gondolok, akik körülöttem húzzák az igát. Nekik elsősorban végre rend, meg átláthatóság kellene. Ehez persze némi odacsapkodásra is szükség volna, persze ne mfeltétlenül fizikai beavatkozásra gondolok, hanem például a törvényekre. Az egész törvénykönyvünk millió sebböl vérzik, a nagyhalaknak meg tele van pakolva szándékosan kiskapukkal. Ezen változtatnék legelőször. Utána meg ha már rend lenne (hja, telepakolnám a börtönöket faszfejekkel  ) akkor lehetne a normális irányt kijelölni. Csakhogy ez a rohadt tehetetlenség, meg példálózás a múltunkból, széthúzás, marhára nehézzé teszi, főleg az általános siránkozás közepette. Úgyhogy a jelenlegi (állami/euróoai/világ) állapotok nem fognak túlzottan változni. Ezért nekünk kell igazodni hozzá, akkor már lehet kezdeni valamit. Csak ki kell állni a zombik közül a sorból és kész.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 31., 15:15:21 írta Gabe »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #337 Dátum: 2006. December 31., 15:03:50 »
Idézet
Nem való az embereknek a demokrácia. Egyénként még néhányaknak igen, de amíg terelgethetőek egyszerű média eszközökkel és egy agyatlan önálló gondolatok kifejtésére alkalmatlan zombik, addig a helyzet nem változik. Egyszerű: királyságot kellene csinálni, egy normális fószerral. Ő meg odafigyelne a birkákra, szépen terelgetné őket, úgy. hogy mindenkinek megfelelő legyen. Persze jól seggberúgni ha valami szarkavarásra készülne. Úgy legalább volna kire felnézni vagy lehetne kit utálni.
Hű Gabe, kösz, jó tudni, hogy nem én vagyok a hülye, hanem más is ezen a véleményen van! a magyarnak egyszerűen nem való a demokrácia: Birkaképpel bámulja a választási plakátokat, ordibálja a kampánydalokat, és szavaz xy-ra mert "hű de fiatalos, vagy mert olyan aranyos", vagy valamiért, ahelyett, hogy végiggondolná     , hogy mit is csinált ez a fickó/nő eddig? (persze tisztelet a kivétel)
 Meg én azt nem értem ebbe a "csodás" demokráciába, hogy egy 81 éves bácsika, aki arra sem emlékszik mit reggelizett, mehet szavazni, egy 16 éves srác, vagy csaj meg nem? Holott azért abban a négy évben változik rengeteget az élete.
 Meg is van az eredménye: az a mai ifjúságpolitika, hogy egyszerűen nincs ifjuságpolitika: ilyen-olyan minisztériumokba gyömöszölik, sorra rugják ki az ifjusági szakértőket és szakembereket ezekből a minisztériumokból (az egész országra van kemény 6 darab ilyen szakember állami szinten!), nincs egy normális ifjuságpolitikai törvényünk, az egyetlen állami ifjusággal foglalkozó szervezet valószínüleg meg fog szűnni.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 31., 15:04:46 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
*WHADDAFAKK*
« Válasz #336 Dátum: 2006. December 31., 14:47:57 »
Idézet
Egyszerű: királyságot kellene csinálni, egy normális fószerral. Ő meg odafigyelne a birkákra, szépen terelgetné őket, úgy. hogy mindenkinek megfelelő legyen. Persze jól seggberúgni ha valami szarkavarásra készülne. Úgy legalább volna kire felnézni vagy lehetne kit utálni.
A légnépszerűbb "uralkodóink": Ferenc Jóska, Horthy Miki, Kádár Jani. A magyar népnek tekintély uralmi rendszer való, mondhatnánk akár. Viszont ez az alternatíva szerintem nem járható út. Azért látható volt, hogy hova vezetnek az ilyen dolgok. Nem, nem az összeomlásokra gondolok, hanem a véleményszabadság hiányára. Nem lehet ezt és ezt mondani, mert megver a csendőr, a rendőr, a miegymás. Az alibidemokrácia felcserélése tekintélyuralmi rendszerre nem tudna megoldani semmit. Maradna továbbra is a a papírok, a pecsétek világa. A nyalásé, a taposásé. A sunyi faszok kiskapui és a bírkák nagykapui. A bírka népnek persze jó lenne, mert állam bácsi gondoskodik róluk, a rendszerváltás nagy hibája volt, hogy senki sem világosított fel senkit, hogy na gyerekek, most nagy gebasz lesz. Mindenki azt hitte, hogy a viszonylagos szabadsággal gazadagság is jönni fog. És máig nem ébredtek fel. Még máig könnyben ázzó szemmel mesélik, hogy az ő idejükben mindenkinek volt munkája, nem kellet agódni az elhelyezkedés miatt.

Az igazi kiútkeresési akadály az (szerintem), hogy a nemzetállamok szintjén (konkrétan Magyarország) beszélgetünk a dolgokról, mikor mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy itt semmi sem a nemzetállamok szintjén működik. Világmegváltó ötleteim meg nincsenek és ha lennének is, akkor sem sokra mennék velük innen a számítógépem elől meg főleg. Még nem találtam összefügést a végbelem és a spanyolviasz között

+++

Idézet
Csinálja azért, mert tényleg ehez van kedve és kész, bármikor.
Mintha magamat hallanám, de tényleg. Ugyanez a véleményem. Minek kell mindenféle ürügyet keresni ahhoz, hogy berugjon valaki, ha be akar rugni, akkor bármikor megteheti, ha nem akar, akkor meg miért most rug be. Hülyeség ez, úgy ahogy van. Én köztudottan iszok, ha kedvem tartja és azt unom baromira, hogy ilyen szilveszterek után, meg hasonló események után jönnek oda hozzám, hogy elújságolják, hogy ők mennyire berugtak. Nekem meg meg kéne veregetni a vállukat vagy mittomén mit várnak. Ha meg azt mondom, hogy gyere itt van 500 Ft, ebböl veszünk 4 liter vbk-t, oszt lesz ami lesz. Akkor bezzeg minden más fontosabb.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 31., 14:54:27 írta Punkológus »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #335 Dátum: 2006. December 31., 14:34:19 »
A kérdés az hogy minek egyáltalán szavazni? (költöi kérdés, mert politizálásba menne át) Nem való az embereknek a demokrácia. Egyénként még néhányaknak igen, de amíg terelgethetőek egyszerű média eszközökkel és egy agyatlan önálló gondolatok kifejtésére alkalmatlan zombik, addig a helyzet nem változik. Egyszerű: királyságot kellene csinálni, egy normális fószerral. Ő meg odafigyelne a birkákra, szépen terelgetné őket, úgy. hogy mindenkinek megfelelő legyen. Persze jól seggberúgni ha valami szarkavarásra készülne. Úgy legalább volna kire felnézni vagy lehetne kit utálni.

A pénzes rész az nem neked szólt, hanem befűztem a dolgot az általános rinyálásba. A többségnek a gondja így vagy úgy, de a  pénzre vezethető vissza. És mint tudjuk a pénzből lehet sok, de elég sohasem. Így a rinyálás is örök, pláne itt, ahol még minimál szinten is alig van. Azért írtam amit írtam, mert naponta sírnak a fülembe, olyan emberek is, akik maguknak keverték a szart, sőt, szinte csak ilyenek. És persze elvárnák hogy varázsütésre más oldja meg a helyzetet, akár állambácsi, akár a szomszéd, anyuci, amerikai nagybácsi, tököm. Mindegy ki, csak valaki más.  
A seggfejeket meg nem kell sajnálni, de ütni sem. Egyszerű a képlet. Akkora faszok, hogy a sorsuk nagy valószínűség szerint nem fog megváltozni, mert ahhoz hülyék. Így szépen egy lecsúszott trottyá változnak, kilátások nélkül. Főleg ha átlibbenek a 3. x-en is. Onnan már nem sok lehetőségük nyillik a karrierépítés* elkezdésére. Szóval a maguk keverte szarban fognak megfulladni, tökvakarászó hétvégén meccset néző, olcsó dobozos sört vedelő, hétköznap gürcölő zombivá, akik 3 gyerekkel szopják a faszt minden nap, miközben az élet szépen átlép felettük, mert  a megfelelő helyzetben  sem tudtak önálló döntést hozni és várták hogy a "nagy testvér" majd hátha segít.    

És hány ilyet ismerek...  te jó ég. De sajnos be kell vallani, hogy a saját hibájukból kerültek oda ahová, miközben van köztük olyan is, akiket a szülők kocsival/lakással/normális iskolákkal dobtak ki otthonról, és azóta nem kicsit elcseszték a dolgokat. Úgyhogy a többség szájából nem reális a szarozás, mert bármit is mondanak, maguknak köszönhetik. Vagy csak átvették az általános véleményt, és maguk sem igazán tudják miért, de szidnak mindent és mindenkit, más szájából halott faszságokat hangoztatva.

Természetesen most általánosságban beszélünk, senki ne vegye magára.  

*karier alatt értsetek bármilyen normális hétköznapi "álmot"

Idézet
. De így ez a boldogújévezés szart sem ér, mert mindenki csak azért üvöltözi, mert ekkor ezt illik üvöltözni. Uff.

Bingó. Az egész egész egy faszság. Ráadásul a sok birka aki egész évben nem nyúl alkoholhoz, ezt a napot megragadva hülyére piálja, kefélteteti, meg füvezi magát. Eddig nem, és ezután sem a következő szilveszterig. Annyi vér már nincs a pucájában, hogy csak úgy, mindenféle mondvacsinált nap nélkül elmenjen egy közeli kocsmába, leigya magát a haverokkal, aztán meg felszedve valami olcsó kis kurvát elszórakozzon. De ma persze igen, mert mindenki ezt csinálja.  És azt hiszik hogy tökös csávók voltak, mert meg merték tenni. Marhára  nehéz volt, grat. Csinálja azért, mert tényleg ehez van kedve és kész, bármikor.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 31., 14:35:02 írta Gabe »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
*WHADDAFAKK*
« Válasz #334 Dátum: 2006. December 31., 14:20:20 »
Idézet
Ha elhiszed, hogy jobb lehet az új éved, akkor már esélyt adtál neki, hogy az is legyen
Vágom ezt az "az vagy, amit elhiszel magadról" dolgot. Még régebben a személyiség fejlesztő tanárom is ezzel kisérletezett. De megmondom őszíntén ez a szöveg szerintem minden alapot nélkülöző parasztvakítás. Hogy a nép elégedjen meg mindennel, ha meg mégis elégedetlen, akkor pedig kelltsünk benne bűntudatot. Hitessük el vele, hogy nem a világ szar, hanem ő a szemét pesszimista, akinek zizije van. Hogy ő tehet róla, hogy nem tetszik neki a helyzet. A pesszimizmus meg nem korfüggő  Én meg arra próbálok kilyukadni, hogy attól semmiképpen nem lesz boldog új évem, hogy minden részeg ezt böfögi majd a pofámba éjfélkor (bár ma mégsem, mert haverokkal elvonulunk az emberektöl és zárt körű ivászat lesz). Ha valaki csak úgy hétköznap megállítana a utcán, minden odaillő alkalom nélkül és őszíntén, csak úgy kedvességböl azt mondaná, hogy legyen boldog, szép napod, akkor az azt a napomat bearanyozná. De így ez a boldogújévezés szart sem ér, mert mindenki csak azért üvöltözi, mert ekkor ezt illik üvöltözni. Uff.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #333 Dátum: 2006. December 31., 14:06:24 »
Idézetet írta: Bundy2020
Najó, elegem van mindenből. Szépen betervezem a mai napom, erre egy nagyon kis hiba elrontja az egészet  . Hát nem most esik ki a fogamból a tömés?
Az szar ügy, főleg ha éppen bulizni készültél. Kistarcsán van egy jó fogorvos, csak nem tudom, hogy ilyenkor rendel-e egyáltalán  .

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
*WHADDAFAKK*
« Válasz #332 Dátum: 2006. December 31., 13:57:41 »
Idézet
Na én is, szerintem senki sem gondolja komolyan ezt a boldog új évet szarságot. Mitöl lenne a boldog az új évem?
Emellett most kivételesen nem tudok elmenni szó nélkül (nem röhög, ez most komoly!): a dolog egyszerű. Ha elhiszed, hogy jobb lehet az új éved, akkor már esélyt adtál neki, hogy az is legyen. Ha meg - már bocsi - ilyen búvalbaszottan kezded, akkor olyan lesz az egész. Az élet nem egy kedves dolog. De ha már nem is reménykedsz abban, hogy jobb lehet, akkor soha,de soha nem is lesz jobb. Meg a francba is, az átlagéletkor itt egyszerűen nem engedhetné meg az ilyen fokú pesszimizmust. Végül levezetésképp egy ehhez a helyzethez illő régi zsidó vicc:
"Kohn egész nap a zsinagógában imágkozik, hogy legyen ötöse a lottón. Ez már így megy hetek óta, mikor végül Jahve megunja a dolgot és kifakad:
- A fenébe is, Kohn, legalább adj már esélyt nekem is, és vegyél már egy lottószelvényt!"
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
*WHADDAFAKK*
« Válasz #331 Dátum: 2006. December 31., 13:50:54 »
Najó, elegem van mindenből. Szépen betervezem a mai napom, erre egy nagyon kis hiba elrontja az egészet  . Hát nem most esik ki a fogamból a tömés?  Hihetetlen, hogy milyen érzékeny lett, úgynézki 2006 utolsó napja is szörnyű lessz számomra, milyen bíztató
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #330 Dátum: 2006. December 31., 13:35:53 »
Idézet
"Letört a műkörmöm = péntek 13" "Lefröcskölt egy kocsi = péntek 13" "Megbotlottam egyszer az utcán = péntek 13" Ilyenkor komolyan írtanám már a járókelőket, mint Rambo az afgánokat."

Nekem pénetek 13-án mindig elmaradt hála a jóégnek az énekórám!  
   Mondjuk ezt "az itt van szilveszter, kötelező jókedvűen bulizni" dolgot én is rühellem, de legalább a csajok elég részegek, hogy reflexből ne küldjék el az embert a Halál faszára!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
*WHADDAFAKK*
« Válasz #329 Dátum: 2006. December 31., 13:28:13 »
Idézet
Megmondom miért nem szeretem az ilyen kijelentéseket. Alapból semmi gond az, hogy így gondolod, sőt értelmesen leírtad, csak valami hiányzott... Úgy rugdosni valamit, hogy nem mondjuk el hogy mi lenne rá a valóban megvalósítható, megfelelő és nem szélsőséges megoldás, addig csak fölöslegesen sértegetünk mindenkit.
Inteligencia és műveltség alapján adóztatni az embereket. Aki hülye, az fizessen  A szavazójogot is ehez kötném. Ezzel már pár dolgot meg lehetne oldani.  Egyébként értem mit mondasz, hogy nem kínálok alternatívát a helyzetre. A kérdés igazából az, hogy létezik e alternatíva ami megoldaná ezt. Bevághatnák ide pár alap panelt, hogy romboljuk le a társadalmat, sőt hosszasan fejtegethetném, hogy miért is lenne erre szükség, de tudom, hogy ez is hülyeség. Itt legnagyobb gond valójában az elbutított, degenerált emberekkel van. Én nem a pénzért sírok, nem mintha lenne belőle elég. Sokszor tartok ott, hogy öklöm, torkom, gyomrom összeszorul mikor nem tudok venni egy pohárnyi, büdös, kávénak csúfolt akusavat 60 Ft-ért. Mert már arra sem telik. Kurva jó lenne ha több pénzem lenne és még így is szerencsés vagyok, mert támogatnak az ősök, élhetnék putriban vagy akármi. Ami engem igazán zavar, azzok az örök mindennapok, a halálos unalom, az hogy nem lehet kitörni és nincs hova. Én is birka vagyok valamilyen színten, mert én is várom a Hangot, hogy végre tiszta legyen minden. Hogy tudjam, lehet valaki mögé állni tiszta szívvel, van kiket képviselni. De nem bírkaként, nem szemelenzővel a tömeg után. Hanem egy igaz ügyért, csak ilyen sajnos (?már?) nem létezik. Problémám igazából közérzeti.
Idézet
De utálom ezt a napot
Na én is, szerintem senki sem gondolja komolyan ezt a boldog új évet szarságot. Mitöl lenne a boldog az új évem? Attól biztos, hogy nem, hogy mindenki ezt üvöltözi a pofámba, ezzel inkább azt érik el, hogy az új évet kapásból felbaszott agyal kezdhetem. Legalább annyira utálom ezt a boldogújévezést, mint amikor péntek 13 van és mindenki azért visitozik. "Letört a műkörmöm = péntek 13" "Lefröcskölt egy kocsi = péntek 13" "Megbotlottam egyszer az utcán = péntek 13" Ilyenkor komolyan írtanám már a járókelőket, mint Rambo az afgánokat.

+++

Ma voltam benn Pécsett megvenni az alkoholt estére. Erre mi fogad? Na mi? Felújítottak valami konzumot. És a sarkán egy szép szobor díszeleg, ami egyszerüen úgy néz ki mint egy kicsi, de épp errekcióban lévő fasz. És tényleg úgy néz ki, ez halál komoly. Mondom nabazdmeg, Kultúrális Főváros, mi? Mintha nem lennénk tisztában, hogy minden nap szopjuk a faszt, még kedvesen emlékeztetnek is minket rá. Megalapozták ma délelött a hangulatomat, no.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #328 Dátum: 2006. December 31., 12:25:03 »
De utálom ezt a napot  .

De azért BÚÉK mindenkinek!  A holnapi hazatérés után a detoxikálóból mindenkit szeretettel várunk az alkeszeknek fentartott topikba, élmény beszámolóra  .
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 31., 12:25:26 írta Gabe »

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
*WHADDAFAKK*
« Válasz #327 Dátum: 2006. December 31., 12:20:04 »
Boldog új évet srácok!

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #326 Dátum: 2006. December 31., 12:17:39 »
Beszállok én is egy szép imával:

A Szesz hatalmas Istene gyújtson világoságot agyunkban,
 És az alkohol fényeskedjék tévútra futott alantas életünk ösvényén!  
  Buék!
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 31., 12:17:59 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #325 Dátum: 2006. December 31., 09:47:49 »
Most, hogy eljött az év utolsó napja, ideteszek nektek pár darab újévköszöntő mondokát (lehet őket küldözgetni sms-ben az ismerősöknek  ):

2007-ben ezer áldás érjen,
Öröm és szerencse örökké kísérjen,
Bú és bánat téged elkerüljön,
Gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!
BÚÉK!

Ma be fogsz rúgni, mint egy szamár,
Holnap olyan leszel, mint egy lajhár.
Sarokba csak azért fogsz állni,
Hogy kapaszkodva tudjál hányni!
BÚÉK!

Ha seggedet konfetti borítja,
Ha a farkadon citrom lóg,
A zacsidon sült zsír csorog,
Akkor berúgtál és az újévi malacot dugod!
BÚÉK!

Nagyon boldog és sikerekben gazdag újévet kívánok
ezzel a kis finn versikével:
„hyváa joulua onnellysta uuttá vuotta ráuhállista”

Megcélozni a legszebb álmot,
Komolyan venni a világot,
Mindig szeretni és remélni,
Így érdemes a földön élni.
Békés boldog új évet kívánok.

Rohadt geci idő borítja a tájat,
Basszuk gyorsan szét piával a májat,
Az idei szopatásnak vessünk hát véget,
Kívánok egy kibasszottul boldog új évet!

Itt van a szilveszter,
vége az évnek,
kell a zsíros kocsonya,
a vörösbor a bélnek!
Hopp ott egy kismalac,
rálép egy kekszre,
vedd rá az asszonyt az orális szexre!
BÚÉK!

A jövő évben legyen részed minden szépben,
szexben hétszer minden héten,
de légy ma éjjel disznó részeg,
így búcsúztasd a múlt évet!
BÚÉK!

Langy esőben, tömör ködben,
holt részegen, mély gödörben,
Szilveszternek nehéz napján,
négykézláb az árok partján,
átölelem a világot,
Boldog új évet kívánok!

Havas téli lepedő borítja a tájat,
ilynekor a jó pezsgő serkenti a májat,
sült malacka vándorol, surran a bendőbe,
kívánok minden jót az új esztendőre!
BÚÉK!

Nem elérhető pepo05

• Predátor
*WHADDAFAKK*
« Válasz #324 Dátum: 2006. December 31., 00:36:38 »
Nem voltál durva egy cseppet sem. Én meg amúgy sem vagyok az az érzékeny típus.   De tudod a legfájóbb az, hogy amit írsz az mind igaz. Én is undorodom rengeteg magyar embertől, mert hányás amit csinálnak. Akár a közvetlen környezeteben is. Idióta tahó faszkalapok, szégyen népség, azt sajnálom a legjobban, hogy ezek magyarul beszélnek. Legszívesebben két kézzel püfölném szét őket. Ez van. Az is igaz, hogy az ország egyre mélyebbre esik le...lassan oda, ahol még sohasem voltunk. Baromállat emberek, idióta döntéseket hoznak. Ez a mai vezetés(párttól függetlenül!).
nagyon sajnálom mindezt. Elszorul a szívem, amikor erre gondolok. De ez nem változtat semmin. Még ha egy utolsó gyilkos paraszt lesz is minden magyar, én akkor is annak fogom vallani magamat. Mert magyarnak születtem...ezt lehet szeretni, nem szeretni. Sajnos, jelenleg inkább nem szeretni lehet, ezt nem is vonom kétségbe. De meg kell találni a pozitív értékeket is...azért sokmindenünk van, amire büszkék lehetünk. Néha a baj csak az, hogy nem becsüljük meg igazán. De még ha ez a kijelentén kétsége vonható akkor is, a tény az tény. Magyarok vagyunk. És ez számomra olyan dolog, amin sosem változtatnék, akármilyen szar is ez az ország.
Erről minidg az jut eszembe, hogy amikor 2 hétig Németországban voltam...vagy 10 napig Olaszországban...szép volt, jó volt. Tátottam a szám, hogy milyen szép ott az élet, mennyivel másabb a mentalitás, mennyivel másabbak az emberek. Bevallom, jobban tetszett, mint amit itt nap mint nap látok. De mégis, pár nap után már vágytam haza. Tudod te mennyire jó volt, hogy amikor bementél egy boltba nem németól, vagy olaszul beszéltek hozzád? Apróság, de mégis nekem jólesett.
Most kikéne lyukadnom valahova, hogy miért is jó magyarnak lenni. Mire lehetünk büszkék stb. Őszintén szólva, nem tudok olyan dolgot mondani, ami igazán meggyőzne. Nem vagyok egy nagy hazafi... a szó klasszikus értelmében. De nem is kezelem olyan mostohán a hazámat, mint sokan mások(erről csak a argentin, olasz, brazil pólós divatőrület jut eszembe. persze ha egy hungary feliratú felsőd van az nem menő  ). Ugyanis ez a hazám, az otthonom.

Nos, holnap már 2007!
Ezúton szeretnék itt is, mégegyszer Boldog Új Évet Kívánni Nektek!
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #323 Dátum: 2006. December 31., 00:27:49 »
Megmondom miért nem szeretem az ilyen kijelentéseket. Alapból semmi gond az, hogy így gondolod, sőt értelmesen leírtad, csak valami hiányzott... Úgy rugdosni valamit, hogy nem mondjuk el hogy mi lenne rá a valóban megvalósítható, megfelelő és nem szélsőséges megoldás, addig csak fölöslegesen sértegetünk mindenkit. Csak egy kicsivel jobb, (mert értelmesen, de félig hiányosan a megoldás része miatt) annál a sok seggnél, aki mindenre azt mondja hogy szar. Visszakérdezel, hogy miért szar? Hát csak... Nem tudja miért, csak mindenki ezt mondja, és tudja hogy az szar, és kész. Mint az iskolában is volt mindig egy gyerek - tudjátok-, aki köré rendeződött az osztály...  ha valaki például elsüt egy viccet, akkor előbb mindenki rá néz, ha röhög, akkor mindenki röhög, ha meg beszól hogy szar, akkor mindenki szarozik: hát mert csak. Itt még valódi próbléma sincsen, csak az önállóság hiánya a gond, míg a másiknál meg a megoldásra hiányzó dolog a gáz.

A sima szarozással a másik baj: a focis mondás is bizonyítja: Ma magyarországon 10 millió focihoz értő ember van. De mégis itt tartunk...  Úgyanez a szarozással, meg a  politizálással is a baj. 10 millióan (pár kivételel, mert fanatikusok mindenhol vannak) szidják az országot, de mégis itt tartunk, mert kritizálni könnyű. Mondani lehet akármit, inkább csinálni kellene azt amit kell. Csakhogy az a baj, hogy sokan azt sem tudják mit kell csinálni, mert birkák, csak sodródnak az árral, még a véleményük sem teljesen önálló. Aki meg itt birka, az odakint ahol most azt hiszi hogy tejjel mézzel folyó kánaán van, ott is csak egy birka lenne, (ha egyáltalán a birkasága kijuttatná valahogyan, ami így nem egyszerű) úgyhogy nehezem hiszem hogy kint kapásból hülyére keresse magát. (a többségnek a pénzel van a baja, ha van cash, akkor bárhol el lehet lenni, meg sem mukannának, hiszen itt is vannak gazdagok, akik ha akarnának elhúzhatnának, de a saját kis szintjükön elvannak mint hal a vízben).

Még valami: ha itt kijelentjük hogy utáljuk magyarországot, és kimegyünk külföldre letelepedi, ott is csak ezt szajkózzuk, akkor mit gondolhatnak róllunk (mármint egyénként) az ottaniak? Hiszen a saját országunkat sem vesszük szarba sem, akkor az övéket miért becsülnék meg? Jól leírjuk magunkat a szemükben, mert úgyanúgy idővel szarozhatnánk ott is, így én inkább magamban tartom a véleményemet, ha a szidásra kerülne a sor.

No, egy kérdés még az első kérdésedre: mit lehet szeretni más országokon, de főleg a nyugatiakon? Jah, kéremszépen, nyugatabbra a gazdagabb országok vannak, keletbebbre meg a szegények, így a konzekvencia: a pénzt (meg ami annak köszönhető).

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
*WHADDAFAKK*
« Válasz #322 Dátum: 2006. December 30., 22:46:04 »
No hát. Én sosem értettem, hogy mit lehet szeretni ezzen az országon. Mi a szeretet tárgya? Mire lehetnénk büszkék egyáltalán? Én folyamatosan úgy látom, hogy itt minden szép csendben rohad. Vannak kis felvillanások, vannak foltozások, javitgatások, de az össkép nemigazán változik. Alapjáraton egy ország amit lehet szeretni, nem szeretni a benne lévő emberekböl áll. Na ezzektöl undorodom én igazán, nem tartom magam egy okos embernek, sőt leginkább én is egy ösztönkielégitő rángó idegcsomó vagyok, de még mindig magasabban állok, mint az ország nagy része. Primitív barom bunkók vesznek körbe nap mint nap, akik közé legszivesebben néha pittbullokat eresztenék. Nem azt mondom, hogy magyargyűlölő vagyok, mert nem. Nagy valószínűség szerint másshol is ezt érezném sajnos. Nem állítok ilyeneket, hogy nálunk a legszarabb a helyzet, mert születhettem volna mondjuk valami eldugott, elnyomott banánköztársaságban is. Még csak azt sem mondom, hogy Európában csak mi állunk ilyen cseszet szarul. De nem tudok felfedezni semmi extrát, semmi olyan plusszt, ami miat tényleg kijelenthetném, hogy büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok.

+++

Lehet egy kicsit nyers voltam, de hát ez van. Ha túl durva, szólj rám nyugodtan és visszábbfogom magam.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
*WHADDAFAKK*
« Válasz #321 Dátum: 2006. December 30., 22:06:10 »
Én nem ezt cselekedtem volna. Célszerűség és hasznosság. Ennek jegyében cselekedtem volna.
Idézet
Én már tegnap is szívesen vitába bocsátkoztam volna mikor olvastam pepo hsz-át a magyar zászlóról.
Nos, akkor inkább hajrá. Egy kis vita sosem árt!
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
*WHADDAFAKK*
« Válasz #320 Dátum: 2006. December 30., 19:41:51 »
Én szivesen belemennék a témába, de félő, hogy nagyon gyorsan aktuálpolitikai vitává fajulnának a dolgok, arra meg ugye nincs szükségünk... Én már tegnap is szívesen vitába bocsátkoztam volna mikor olvastam pepo hsz-át a magyar zászlóról.
Idézet
Elég volt megnézni például New Orleanst amikor kitört a hurrikán, ott is az első hirekben azt mutatták, ahogyan az emberek fosztogatták a nagyáruházakat
Szerintem nekem is az első dolgom lenne valami áruházba betörni és kiélni magam. Mi mást csinálnék? A házam víz alatt, nem maradt semmim, a kormány leszarja, hogy itt döglünk meg. Mi mást csinálnék? Akkor inkább leiszom magam és nekiállok baltával szétverni egy plázát. Volt egy felvétel egy fickóról, aki kirabolt egy áruházat és New Orleans utcáján (ahol nem volt víz) berendezkedett. Kivitt egy kanapét, fotelt, könyveket, kaját, piát. Ő tök nyugiban elvolt ott. Megjelent a hatóság és jól megbotozták. Mintha egy ilyen ember megbüntetése fontosabb lenne, mint az emberek mentése, ami ekkor még bőven aktuális volt.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
*WHADDAFAKK*
« Válasz #319 Dátum: 2006. December 30., 12:59:04 »
Ebbe tényleg fölösleges belemenni. Tény, hogy még a legfejletteb országokban is előfordul ez, ahol mindenhol van csőcselék. Leegyszerűsítve a különbség csak annyi, hogy ott kisebb az arányuk, illetve szerintem nagyobb a szakadék a tahók és a normális emberek között. A magyarokra meg nagy általánosságban jellemző ez ilyen mentalitás.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #318 Dátum: 2006. December 30., 10:35:37 »
Persze, igazad van. Én sem azt mondtam, hogy nyugaton minden tökéletes, de talán ott nem olyan nagy arányban fordulnak elő az ilyesmik, mint errefelé. Talán nem olyan általános ez a probléma. Csőcselék mindenfelé van, ez is tény, meg persze vannak olyanok akik társadalmi helyzetüknél fogva rá vannak az ilyenekre kényszerülve. Elég volt megnézni például New Orleanst amikor kitört a hurrikán, ott is az első hirekben azt mutatták, ahogyan az emberek fosztogatták a nagyáruházakat  . De ez egy nagyon hosszú téma. Szerintem ne menjünk bele.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #317 Dátum: 2006. December 30., 10:19:18 »
Már hogy a fenébe ne? Legyen csak elég példának a franciaországi zavargások. Valószínűleg a gettókban sem makulátlan mintapolgárok járnak, akik egyszer-egyszer kimennek gyújtogatni. Tavaly például annyi kocsit vágtak haza, amennyit egy évbe nem lopnak el Budapesten. Amcsiknál meg a jó példa: Harlem. Meg minden nagyváros nyomornegyedei. Szóval ne legyünk elszálva tőllük, jó hogy a tv-ben a jobbik arcát mutatják meg a dolgaiknak.  Ráadásul magyarországon is csak bizonyos helyeken ilyen durva a helyzet. Szar ügy, de a Tesco-s könyv áruháza pont "jó" helyen van, így nincs min csodálkozni  . Az írója is megemlítette, hogy a többi Tesco olyan unalmas, hogy a biztonsági őröket hozzájuk hozzák "edzeni".
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 30., 10:20:02 írta Gabe »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #316 Dátum: 2006. December 30., 08:54:57 »
Idézetet írta: Nitro
Szerintem ezek a magyar emberek mentalitását jellemzik. Vajon külföldön is előfordul ilyen?
Nyugati országokban szerintem nem igazán fordul elő az ilyen, de abban szinte biztos vagyok, hogy egy-két keleti szomszédunknál keményebb dolgok zajlanak.