HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (16/255) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: zoli - 2013. Július 31., 11:43:40 ---MÁS ,DE....Talán ez itt is jó .

--- Idézet vége ---
Határeset, most még elfogadom. Ez a topik, ahogy a nevében is benne van, azt a célt szolgálja, hogy itt nyugodtan kidühöngheti magát az ember, lehet káromkodni, itt kimérgelődheti magát, ha valami nem tetszik neki, stb. Ha valami témát ki akarsz tárgyalni, mint pl a lentebbi Star Trekes téma, azt ne itt tedd fel, arra meg van a külön csevej-csenöl vagy a filmes topik.

Én a TV csatornákon nem akadok ki. Már régóta ez van, hogy folyamatosan ismételnek, ezért nem is nézem a TV-t. Nincs kábeltévém, holnaptól már sima TV adás sem lesz, de nem is fog hiányozni, mert eddig se néztem sűrűn, ezután se fogom. Ha valami érdekel, akkor letöltöm a netről.

zoli:
Üdv,akkor bocs.De csak azért írtam ide mert,azt hittem hogy ilyen ötleteket ,csak mi kissé elvakult rajongók  tudunk kitalálni. Ezek szerint a alkotók is hozzánk hasonlóan gondolkodnak  ;).Pedig majdnem mind egyik sorozatát végig néztem , VOYAGER, DS9, stb úgy látszik néhányat azért ki hagytam. MÁS ,DE....Talán ez itt is jó .Igaz hogy inkább filmes sőt tévés téma. DE....már az mégis csak hülyeség az adás szerkeztöktől   hogy, mindig ugyanazok a filmek mennek egyik csatornáról a másikra , úgyhogy már csak minden adón ugyanazokat látjuk.PL az Indana Jones filmek :dry:.Vagy pl a nyomorult M2-ön kitudja hanyad szóra megy mindig, körbe és körbe,körbe és körbe, körbe és körbe, {bocs és elnézést }  a Nills Holgerson c. rajzfilm  alig fejeződik be, már inditják újra az első résztől  :violent:.Szegény gyerekek szerintem már a fejüket verik a falba hogy MINDIG ugyazt kell nézniük  :hehe:.De a Viasat 6 sem különb ott, meg a Voyager megy szintén körbe-körbe. 1. Vagy ugyanaz a  {hülye ,BOCS} müsor-adás szerkeztő  dolgozik az ÖSSZES TV CSATORNÁN., és már mást nem tud kitalálni mint ,mind egyik csatornának  {jó pénzért  ;) } egyforma kinálatott ad, csak mindig más sorrendben . 2 Vagy  már  egyik  csatorna szolgáttatói    sem tudnak újat ki találni Kösz

Sepi:

--- Idézetet írta: zoli - 2013. Július 30., 21:38:30 ---Üdv, bocs hogy megint egy ST kérdés.De szerintem ide illik .

--- Idézet vége ---
Nem, nem ide illik. Ez a topik nem az ilyen témákra való. Ahogy már mondtam, erre ott van a csevej-csenöl.  :nezze:

zoli:
ÜDV, Tényleg hálás vagyok ezért az inofórmációért . :worship:

Ben Reilly:
Nézd meg a Deep Space 9 5. évadának Childrens of time című epizódját. Abban ott bnnak Jadzia és Worf utódai. És nem egy alter verzumban hanem a rendes kánonban házasodtak össze.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése