HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (15/255) > >>

Balakin:
ha ennyire unod a tv adókat nézd ami tetszik inkább számítógépről. A tv-det se kell kidobnod, rákötheted a gépet és azon nézed a filmeket. Így nem fogsz függeni a szolgáltatóktól és még értelmesebb műsorokat is nézhetsz :D

zoli:
Üdv ,na most a kábel plusz a műholdas  tv  szolgáltatokról  .Szerintem  néha nem ártana nekik egy kis :fatestapolo:.Mert mindig  lecserélgetik az addig szolgáltatott  adókat . Egyik napról a másikra anélkül hogy figyelmeztetnék a nézőket . Hogy te .......... készüljél fel mert mostantól ez és ez az adó megszűnik ,és helyette  másik lesz. Jó , mert írták hogy a csatornák változtatása  a jogukban áll, de akkor is  ha már az ember,elkezd nézni egy sorozatot DE nem tudja végig nézni mert idő közben cserélnek. Mert én akkor az MT-vén néztem pl a  South Parkot {ami most a Comedy Centralon van} de ami csomagunkban sajna nincs benne. Vagy a Happy Tree Friends -t ami ha jól emlékszem szintén a MT-V volt csak ezek levették a kínálatból .Azután egy másik adón a Dr Who-t ,hát ezt is átcserélték  :(.Kösz  :worship:

KiD:
Tudom, hogy mindent meg lehet unni túl tömény adagolásban, de azért még mindig inkább a Nils Holgersont adják újra és újra, mint mint majdhogynem bármi mást.

zoli:
ÜDV, talán nem is baj hogy a tv adók tele vannak  szemétnek beillő műsorokkal ;) ,hiszen mindig arról panaszkodnak hogy a magyarok túl sokat tévéznek. Hát nálunk még sosem pihent ennyit a tv mint mostanában. Mert ugye ma f@s......at  lehet ezeken a ótvar adásokon , hiszen már minden adó tele van PL valóság {szerintem inkább tahóság } show-al , Nagyon gyenge  magyar sorozatokal  mint az ÉJJEL-NAP.....hm inkább lesem íróm ,nehogy reklámot csináljak ennek a szemétnek, vagy ott van {vagy ha jól tudom szerencsére már csak volt ,mert igen hamar befejezték. legalábbis REMÉLEM }az a másik sz....  A Bünyök is Szerelmök , :hehe: bocs. Vagy azok az ÁLdokurealíty történetekkel , csapni való dramaturgiával . Szerintem nem is megtörtént esetek ,csak minket szopatnak vele Ó  Bocsánat .de kicsúszott . Régebben pedig  NYOMORONC  RTL -klub azzal szívatta nézőket  ,hogy lesz majd náluk ,leadják az Avatár című filmet.  :violent:.Hát inkább  egy nagy..........ot  kaptak az RTL nézők de ,nem a beígért filmet. Pedig már a tavasszal azt Hazudták hogy majd lesz. DE  azóta sem volt

zoli:
Üdv,hát pedig lehetne jobb is az adók műsora .PL  Kepes András, Trvtko, is érdekes riport filmeket készitett ,attól  még hogy riportfilm lehet jó.Csak érdekes témákat kell feldolgozni .Mint pl mostanában Hessna ő is érdekes témákat tálal . Vagy talán még a Pesty Feketedoboz cimű műsor is még elmegy .

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése