HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
Galamb:
Ahelyett hogy a jó kis Hulkot olvasnám, olvashatok a kibaszott angol szociálpolitika történetéről. (Ami azért is vicces, mert nem vagyok sem angol, sem szocpol - és még töri szakos sem )
Na majd holnap elolvasom a Zöld szikla újabb történetét!
Nitro:
Ő nem sértődősdit játszik, ő ilyen.
dr samson:
Na jó, ha sértődösdit van kedved játszani, akkor csak rajta. Én pusztán megjegyeztem, hogy esetleg nem ártana utánakérdezni néhány dolognak, mielőtt elhamarkodottan ítéletet alkotsz és azt hiszed, hogy megmondod a tutifrankót.
exactlee:
Hát sajnos én már csak ilyen vagyok. Legnyagyobb bánatomra nem vagyok sem elég szorgalmas, sem elég eszes, hogy egyszerre két szakot végezzek. És mégis ily alantas, ostoba lényként képes vagyok együgyü véleményem idevetni a többiek elé.
Jogos felháborodásod után vígasztoljon a tudat, hogy belőled minden bizonnyal hasznos és boldog tagja válik társadalmunknak, míg én megrekedek az internetes fórumokon történő buta hozzászólások gyártásánál.
dr samson:
--- Idézet ---A gond az, hogy ez a mentalitás az egész rendszer használatára jellemző. Az Infosheet például nagyon ügyes dolog, mégis úgy hallom, hogy a TTK-n és az IK-n kívül nem nagyon használják.
--- Idézet vége ---
Ez így van. Nálunk is cska a TTIK-sok szokták pl. oda felrakni a jegyet és azok közül is inkább csak a kémiások.
--- Idézet ---Aki két szakot is nyom egyszerre, az ne várja, hogy minden sima legyen.
--- Idézet vége ---
Én nem várom és ez nem is panaszkodás volt, csak nem szeretm, ha valaki valami olyasmibe szól bele, amihez lövése sincs.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése