HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
Nitro:
--- Idézetet írta: dr samson ---Kedves exactlee: ha neked is lenne két teljesen összeegyeztethetetlen szakod, akkor talán megértenéd. A nyaram fele így is azzal telt el, hogy órarendet gyártsak magamnak...
--- Idézet vége ---
Aki két szakot is nyom egyszerre, az ne várja, hogy minden sima legyen.
--- Idézetet írta: zozi56 ---...teleszemetelik az üzenőfalat olyan dolgokkal, amiknek máshol lenne a helye. Ki a jóistent érdekel, hogy milyen zh-kat írtak valami jogásztárgyból, vagy valami bölcsésztanár mikor írja be valamelyik csoportjának a jegyeit? Olyankor nagyon felhúzom magam. Könyörgöm, ennek máshol van a helye! Miért nem lehet ezt oda írni, ahol csak az látja, akire vonatkozik? Persze könnyebb kifosni a kezdőoldalra, csak esetleg - főleg vizsgaidőszakban - meglepően zavaró tud lenni ez olyan hallgatóknak, akik az üzenőfalon olyan információkat várnak, amik oda valók. Az ilyeneket meg persze a tapasztalatok alapján órák alatt elnyeli a szentháromság hírokádása.
--- Idézet vége ---
Nos, ez a munkahelyemen sincs másképp: tudni kell, hogy egy multi, és központi ügyviteli rendszert használ. A progiba való bejelentkezés után mindig jön valami üzenet, ami sose nekem szól. Pl. ilyen: (persze nem magyarul) "A spanyol dolgozók havi bérelszámolása folyamatban, azok kérem, ne lépjenek be a HR modulba! " és hasonlók. Namármost, én nem vagyok spanyol dolgozó, nekem ugyan ne jöjjön már ez az üzenet, mert nem igazán érdekel. Nem létezik, hogy nem lehet megoldani, hogy csak a spanyol dolgozók kapják meg... Már nem csak emailben jön a spam.
zozi56:
Az ETR szerintem egy nagyon jó rendszer, csak az emberek (nem elsősorban a hallgatók, inkább a másik oldal) képtelenek normálisan használni. A kedvencem az, mikor a BTK/TáTK/ÁJK szentháromság oktatói/titkárnői teleszemetelik az üzenőfalat olyan dolgokkal, amiknek máshol lenne a helye. Ki a jóistent érdekel, hogy milyen zh-kat írtak valami jogásztárgyból, vagy valami bölcsésztanár mikor írja be valamelyik csoportjának a jegyeit? Olyankor nagyon felhúzom magam. Könyörgöm, ennek máshol van a helye! Miért nem lehet ezt oda írni, ahol csak az látja, akire vonatkozik? Persze könnyebb kifosni a kezdőoldalra, csak esetleg - főleg vizsgaidőszakban - meglepően zavaró tud lenni ez olyan hallgatóknak, akik az üzenőfalon olyan információkat várnak, amik oda valók. Az ilyeneket meg persze a tapasztalatok alapján órák alatt elnyeli a szentháromság hírokádása.
A gond az, hogy ez a mentalitás az egész rendszer használatára jellemző. Az Infosheet például nagyon ügyes dolog, mégis úgy hallom, hogy a TTK-n és az IK-n kívül nem nagyon használják.
Galamb:
--- Idézetet írta: zozi56 ---
--- Idézetet írta: galamb ---Doki! Számból vetted ki a szót. Ki a fasz volt az, aki új etr-t talált ki nálunk? Érthetetlen, kusza, meg minden!
--- Idézet vége ---
Új ETR? Újabb változat, vagy a Neptunt cserélték?
--- Idézet vége ---
Ha az egészett lecserélték úgy ahogy van. Gáz Gáz Gáááááz!
dr samson:
Nálunk tavaly rakták fel a legújabb változatot. A hülye dékán kötött valami szerződést, hogy a legújabb verziót mindig először szegedre telepítik. Örülök is neki, mondhatom...
--- Idézet ---Én nem értem miért olyan fontos azonnal felvenni a tárgyakat. Néha le is csúszok egy-egy jobb időpontról, de olyankor még mindig lehet reménykedni hogy valaki csak leadja, vagy esetleg lehet egyezkedni, ha van valami fóruma az évfolyamnak.
--- Idézet vége ---
Kedves exactlee: ha neked is lenne két teljesen összeegyeztethetetlen szakod, akkor talán megértenéd. A nyaram fele így is azzal telt el, hogy órarendet gyártsak magamnak...
zozi56:
--- Idézetet írta: galamb ---Doki! Számból vetted ki a szót. Ki a fasz volt az, aki új etr-t talált ki nálunk? Érthetetlen, kusza, meg minden!
--- Idézet vége ---
Új ETR? Újabb változat, vagy a Neptunt cserélték?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése