HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (127/255) > >>

zozi56:
Zene füleimnek.

Ben Reilly:
Én most töröltem ki 13 gigányi ideiglenes file-t, amikről nem is tudtam.   Hogy a tudomány rohadjon meg.  
Nem baj, januártól Linux-om lesz.  

Schmatzy:
Két dolog:

1. Mi az apja kurva faszáért kell minden telepítőnek beírnia magát a Windows könyvtárba?! Nem elég neki, hogy megvan nekem lemezen is?! (Magyarázat: tessék megnézni a Windows/Installer könyvtárat. Tutira két giga fölött van mindenkinek. És azok abszolút lényegtelen adatok, miután gondolom nem szoktátok naponta módosítani a telepített programjaitokat.)

2. Mi a lófasz az Microsoftéknál, hogy 600M nem elég az Office 2007 SP1 telepítéséhez?! Azért ne gyártsunk már ekkora bloatware-eket, a kurva életbe!!!

Arról már nem is beszélve, hogy az Office 2007 durván bemorcul, ha letörlöm az MSOCache-ét. De miért kéne nekem a vinyón a telepítő, mikor ott van lemezen? Kurvára felidegeltem magam ezen...

Predash:
Nekem holnapra kell 2-3 vázlatot továbbfejlesztenem gépen egy könyvborítóhoz szakmára. Eddig papíron ment a dolog, és elintéztük a szakma előtti művtöriken, de mostmár muszáj itthon megcsinálni. Szóval holnapra. De mivel holnap két művtöri, és 8 szakmai óra, ezért végzek 16.20 körül. 17.00-tól filmklub kb 19.30-ig, és este 8-ra körülbelül elfogadható állapotban leszek. És természetesen szerdára kell rajzolnom egy belső teret, amit vagy holnap éjjel teszek meg, vagy holnapután reggel 6-tól 9-ig. Néha imádom a művészeti sulit.  

Ben Reilly:
De a te húgod legalább nem a Sátán földi helytartója. Holnap jön haza, egy teljes hétig lesz itthon, úgy fogok szopni mint a torkosborz. Már most tele van a tököm.   És teljesen igazad van pajtás, az élet szar. Hogy is volt abban a Dustin Hoffman filmben... "az élet szarkupacokból áll fiam, és ha felnősz, majd neked is lesz egy szarkupacod, és az attól kezdve a te szarod lesz."

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése