HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
dr samson:
Update: sikerült megkerülnöm a regisztrációt, szóval ezt üzenem a Sport Interactive-os srácoknak:
Nitro:
Nekem Microsoft Update még a büdös életben nem futott a gépemen. Nem is terebélyesedik el a windows annyira, mintha még be is lenne kapcsolva. Soha semmilyen káros hatást nem láttam még belőle, hogy ezek nincsenek fenn. Évente egyszer újrarakom a windowst és kész. Persze antivírus és tűzfal mindig megy.
Schmatzy:
Tököm tudja, de a Microsoft Update naponta sír, hogy telepíteni akarja. Hát akkor telepítsd, dögölj meg.
talgaby:
Mert talán eredetiben kéne inkább megvenni...
Az Installer könytvár most megnéztem, 50 mega. De a Temp is szokatlanul üres volt. Cserébe viszont ahatmilliárd automatikusan lemászó frissítés nagyobb, mint az egész Windows maga alapból.
Az Office SP1 meg konkrétan miben jobb, mint egy szűz Office? Mondjuk én onnan összesen csak az Excelt használom, mert a Wordtől igen rövid távon tudok idegbajt kapni...
dr samson:
És dögöljen meg az is, aki olyan feltörhetetlen rendszert csinált a Football Manager 2009-hez, hogy 2 órán keresztül, 5 különböző crack-el sem tudom elindítani a játékot...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése