HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
zozi56:
Csókoltatom, aki kitalálta, hogy a beadandó program dokumentációjába minden fölösleges szart bele kell írni, és ezzel kell baszakodnom hajnalig.
Ben Reilly:
Akkor meg mit szóljak én? Kigyógyultam nagy nehezen az influenzából, ma mentem először vissza a hivatalba erre két istenbarma emo-s kölyköt sóztak a nyakamba akik közül az egyik hallgatott mint a kuka, de közben meg úgy vizslatott, mint egy kezdő pszichopata, akitől még Hannibal Lecter is órákat vehetne, a másik meg könnyes szemmel beszélt mindenről, csak arról nem amivel kapcsolatban a kérdéseimet feltettem neki. Elbaszták az egész délelőttöm.
dr samson:
Na akkor már had panaszkodjak én is, mert kurvára elegem van belőle, hogy minden istenverte mintát állandóan termosztátban kell áztatni fél órát. És ez még csak az első fél óra, lersz még egyszer ennyi, meg még centrifugálni, ááááááááá....
Az egyetlen jó dolog, hogy ilyenkor itt ülhetek a gép mellett, és van időm netezni, mert a témavezetőm sem piszkál.
(amúgy ha érdekel valakit, a vörösvértestek oxidatív károsodását mérem.)
talgaby:
Igen, valamennyit akarok várni, de nem tudom, mennyit lehet. Csak pár ezret szoktak ilyesmiből nyomni, és azért az USA és Kanada nagy országok, sok emberrel... nem beszélve az Amerikán kívüli vásárlókról. Csak nehogy a végén meg az legyen, hogy annyira keveset adnak ki, hogy mindre találnak egy hozzám hasonlót vadbarmot, aki megveszi...
Sepi:
Én a helyedben inkább várnék vele egy évet, mert addigra biztos rá fognak jönni, hogy ez a 100 dolláros ár csak vicc, és le fogják akciózni a HC-t. Annyit csak kibírsz, mert gondolom nem akarod minden éjszaka lefekvés előtt olvasgatni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése