HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (125/255) > >>

talgaby:
Ühüm. És az az igazán baszott nagy szívás, hogy vagyok olyan állat, hogy kispóroljam azt a cirka 75 dolcsit valahogy, amennyibe fog ez nekem a tenegerentúlról kedvezménnyel kerülni.
És az a legviccesebb az egészben, hogy az összes további fórumozó ott... nos, mondjuk úgy, hogy nem volt elragadtatva az ötlettől. Bár nekik még annyiban jó, hogy a Broken Trinity csak hét füzet, szóval ott a tpb még egy úgy-ahogy olvasható darab, de én meg pont azért akartam lecserélni a MN tpb-jét, mert 12 füzetnyi vastagságon azt mindent lehet, csak kinyitni nem értelmesen.

Sepi:
Ez volt az amiből eladtad a példányodat, hogy erre a nagyobbra lecseréld? Mert akkor tényleg nagy szívás.

talgaby:
Miután a kerek egy hónappal ezelőttre kiírt Midnight Nation HC-nek még mindig se híre, se hamva, felcsoszogtam a Top Cow fórumaira, hogy hátha van ott valami okosság. Erre mit találok ott a stúdió vezetőjének egyik hozzászólásában?

"The announcement will be official through Diamond shortly, but we're actually upgrading both the Midnight Nation and Broken Trinity Hard Covers. They're going from the slightly larger than normal hard cover size to the massive 8" x 12" over-size made popular with DC's "Absolute" line. Both will come with a full color slipcase, wraparound dust covers, and a unique full size poster folded and inserted into the slipcase. We thought it'd be really neat to have these over-sized editions out there so you can see Gary and Stjepan's art closer to its original size. Plus they'll be filled with all sorts of extras and behind the scene materials.
The price will go up to $100 for these limited editions, but retailers will be able to adjust their orders to feel free to contact your retailer if you pre-ordered one and decide it's not for you."

Hát de hogy bassza már meg a jó kurva anyját, hogy kapásból a háromszorosára emeli az árát, mert neki most olyanja van! Nem azért venne az ember egy kurva HC-t, mert egy kibaszott milliomos, hanem mert szeretné, ha normális minőségben lenne meg neki az a szájbakúrt képregény. Ilyen ár mellett kitörölhetem a seggem azzal, hogy rádobtak még fél-fél hüvelyket a méreteire, meg hogy lesz mellé poszter, ami meg egyébként is a faszt se érdekli, a képregényt akartam volna, bassza meg!

Nitro:
Add oda valakinek...
Okozz örömöt.

Aldarion:
Na hogy ba***á meg! Ezt a szívást! Nyertem két jegyet holnap estére az Underworld - A vérfarkasok lázadására a KNeten... És valszeg épp nem fogok tudni elmenni, mert közbe jött valami. Ilyen az én formám! Sose nyerek, csak olyankor, mikor valamiért nem kéne hogy nyerjek...  Fortuna istenasszony ne találkozzunk az utcán!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése