HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
Farek:
--- Idézetet írta: Asys - 2013. Szeptember 02., 21:00:27 ---Rohadtul ideges vagyok!!! :fatestapolo:
Napok óta készültem arra, hogy megnézem a Kick-Ass 2.-őt; erre nem adják le, mert egyedül mentem... :dry:
--- Idézet vége ---
Te szegény... :( Nekem megtették ezt, de gondolom, egy multiplex nem tehet mást, ha már van fizető vendég. Nagyon sajnálom.
Asys:
Rohadtul ideges vagyok!!! :fatestapolo:
Napok óta készültem arra, hogy megnézem a Kick-Ass 2.-őt; erre nem adják le, mert egyedül mentem... :dry:
Ez a kanizsai mozi, SZÉGYEN!!! :violent:
Kérdezem a csajt, holnap leadjátok? Erre ő, ha még viszek valakit, talán! Besz.rás!!! :censored:
Akkor menjek, amikor premier van? Azt utálom, amikor tele van a terem... :dry:
talgaby:
--- Idézetet írta: Balakin - 2013. Augusztus 03., 22:04:36 ---Amúgy nem értem Európában miért nem elérhető pl a Netflix?
--- Idézet vége ---
Mert USA-ban a gyártóktól veszik meg. Európában azonban mindennek forgalmazási joga vaqn, és legtöbbször nem annál a cégnél, ahol Amerikában. Ez akkora jogi gubanc, hogy mindegyik úgy döntött, nem áll neki. De az uniós piac böki a csőrüket, mert folyamatosan fenn van, hogy be kéne vezetni itt is.
Balakin:
Amazon is csinál már ilyen netflix szerű letöltéseket, az se érhető el nálunk?
Amúgy nem értem Európában miért nem elérhető pl a Netflix?
Amúgy ja torrent, aztán ha valami nagyon tetszik megveszed dvd-n, ha támogatni akarod az adott filmet, sorozatot. Ez persze abszolút nem legális, de a hazai tv-s kínálatot elnézve (plussz, hogy se hulu se netflix nicns) mégis mit csinálj, ha nem elégíti ki senki az igényeidet? Én a képregényekkel vagyok így (bár az utóbbi időben nagyon sok mindent vettem, amit előtte le se töltöttem, csak megbíztam az alkotókban és a kritikákban).
talgaby:
Legálisan nem, csak megvenni dvd-n vagy BR-en. Illegálisan ott a torrent.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése