HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (12/255) > >>

zoli:
űdv ,  Most már elárulom miért vagyok itt a netten esténként , minthogy nézzem a azt otvar tvt. Mert már ELÉG VOLT ,mindig -mindig  már csak  a Rossz híreket mondják. Szinte már csak A vérömlik a képernyőről .  Szinte néha már az az érzésem hogy oda kellene késszítení a monitor elé a lavórt, vödröt. Hogy abba ömöljön már a sok szenny . Meg a Felmosó rongyot  a vért fel törölgetni.  :hehe:.  Na meg már a megint vissza térő tahóság showt, Győzikével, meg a többi baromal együtt .Kösz.  :worship:

Balakin:

--- Idézet ---Nem tudom, hogy a hányingerkeltő magyar szinkron eredményezte-e ezt vagy pedig a vágás miatt keltette egy try-hard, ZS-kategóriás maszlag benyomását
--- Idézet vége ---
a magyar nézőket ez nem tartotta vissza eddig se, szerintem a marketinggel lehetett valami, mert az előzőt megnézték azért páran és tudtommal elég jók voltak a benyomások.
Lehet jobban jártak volna a feliratos verzióval és akkor akit érdekel az így elmegy (lásd még: Paul, ami nem hozott ugyan itthon nagy bevételt de ekkora bukta se volt).

FZoli:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2013. Szeptember 09., 09:44:39 ---Miskolcon pár nap után még a műsorról is levették annyira nem érdekelt senkit.

--- Idézet vége ---

Épp néztem a moziműsort a Rush miatt, a Kick/Ass 2 már bent sincs, még két budapesti moziban megy szerdáig, azt csókolom.
Nem követem nagyítóval a mozik kínálatát, de nem rémlik ilyen gyors kifutás az utóbbi időből.

Ideniel:
Katasztrofális volt a magyar trailer. Nem tudom, hogy a hányingerkeltő magyar szinkron eredményezte-e ezt vagy pedig a vágás miatt keltette egy try-hard, ZS-kategóriás maszlag benyomását, mindenesetre csak tovább erősítette bennem az érzést, hogy ezt érdemesebb lesz megvárni házimozi verzióban. A közönség úgy látszik döntött helyettem is.

Ben Reilly:
Miskolcon pár nap után még a műsorról is levették annyira nem érdekelt senkit.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése