HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (99/255) > >>

talgaby:
Egy ideje vadászok egy ilyet: Warrior #1, az Ultimate Creationstől. Ha valaki leadja nekem a szkent, megkapjátok így, üresen. Remek orvosi ló lenne. :)

Executor:
Wearwolfff, Te egy vadállat vagy, de azért a versenynek tényleg lenne értelme :P
én támogatom az ötletet mindenféleképp', sőt, neveznék is :D

Wearwolfff:

--- Idézetet írta: Sepi - 2010. Január 27., 22:11:40 ---
--- Idézetet írta: Farek - 2010. Január 27., 20:07:53 ---Az lehet. De hogy én nem fogok hozzájárulni ehhez fordítással, az tuti.
--- Idézet vége ---
Legalább átírhatod a történetet, hátha jobbat ki tudsz találni hozzá.  ;)

--- Idézet vége ---

Apám, hogy nekem mi jutott most eszembe. Azokat a képregényeket amiket így szó szerint fosnak nyilvánítotok (mert ugye ha az összeáll még akkor is csak szar lesz belőle), szóval ezeket a képregényeket leradírozva ki lehetne tenni verseny gyanánt, hogy ki milyen történetet tud kreálni a rajzok alapján. A győztes jutalma pedig az lenne, hogy postán elküldjük a képregény eredeti írójának, 'legközelebb valami ilyesmit kérünk' címmel.

Egyébként meg &@˘%!

zozi56:
Én meg erre vagyok allergiás. :dry: Nem a cikkre, azzal teljesen egyetértek. A vázolt problémákra.

Sepi:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Február 27., 17:54:55 ---Én igazán arra vagyok különösen allergiás(most valószínűleg sokan megutálnak ezért) hogy nem igaz, hogy nem lehet egy normális szót rendesen kiírni.
--- Idézet vége ---
Ne aggódj, nem vagy egyedül, az ilyenre én is allergiás vagyok.  ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése