HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (100/255) > >>

Amondin:

--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Február 26., 22:32:17 ---Inkább főiskolai... ahogy néha elnézek egyes hozzászólásokat (itt és másutt).

--- Idézet vége ---
Hát igen, én is sokszor vagyok így ezzel. Jó én is van amikor elfelejtek pontot kirakni, mondjuk ez ritka, de a vesszőkkel én mindig is hadban álltam.
Én igazán arra vagyok különösen allergiás(most valószínűleg sokan megutálnak ezért) hogy nem igaz, hogy nem lehet egy normális szót rendesen kiírni. Nem értem mi olyan nehéz abban, hogy pl a tetszik-et ne cc-vel hanem tsz-el írják.

Predash:

--- Idézetet írta: Genzo - 2010. Február 26., 18:28:30 ---én máshogy értettem Predash szavait, és szerintem ő maga is. :D  Szerintem úgy értette, hogy ő ezt nem azért irja, mert elküld téged a pecsába, hanem csak elmondta mi a véleménye. De majd megmondja Predash hogy gondolta, nem vagyok a szóvivője, csak én igy gondolom :)

--- Idézet vége ---
Höhh. :D Igen így értettem. Egyébként érdekes téma, bár fogalmam sincs, hogy mi számít komolynak a 13 évesek világában, bár azt tudom, hogy így visszanézve (bár akkor természetesnek tűnő, és talán az is volt) viselkedés irtó gáz volt.  :badteeth:
más téma a pontok és vesszők használata én is mindenhol észreveszem és nem akarom képerényőt sértő szavakkal illetni hogy milyen rossz  :badteeth:

talgaby:
Inkább főiskolai... ahogy néha elnézek egyes hozzászólásokat (itt és másutt).

Galamb:

--- Idézetet írta: Lifehunter - 2010. Február 26., 18:47:12 ---dehogyis ezt képregény olvasás közben találtam ki én arrol beszélek hogy miota hatodikas lettem már nem olyan pörgös mindent meg mindent olyan komolynak tünék és én valahogy nem tudom betenni magam ebbe a komoly képbbem ert én nem vagyok komoly egyáltalán és márcsak azért is PICIPAUNI XD :D  :cool: :badteeth: :)

--- Idézet vége ---
Nofene, a pontok és vesszők használata hetedikes tantárgy lett? ;)

Genzo:
a picipónis cucc simán megfér ott a titulusnál, ahova betetted, igy legalább egyfolytába látod te is, mi is, mégse irod bele minden hsz-edbe :) Farek mester meg belejön a moderálásba lassan :lol:

Ja, és jó az avatarod, Hollywood Undead rulz  ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése