HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (93/255) > >>

talgaby:
Következő három-négy évet inkább.

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: Lifehunter - 2010. Március 02., 18:05:02 ---hülye vagy? fiú vagyok.

--- Idézet vége ---

Akkor viszont nekem kell veled közölni a szomorú hírt, tinédzser vagy, és ha túléled a következő két évet anélkül, hogy emóssá válnál, akkor egész jó esélyeid lesznek az életre.

Lifehunter:
hülye vagy? fiú vagyok. és lehet azért mert kamaszodok de az se lehet mert én egy nyugott ember vagyok vagy voltam jajj istenem nem ismerem saját magam :( :(

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: Lifehunter - 2010. Március 02., 17:43:43 ---ugyhogy elnézést kérek ha valakit egy kommentemnél megsértek (de ilyen nem fordul elő) mostanába mindenkit fejbetudnék löni battelriflével nem tom miért

--- Idézet vége ---

Három oka is lehet. Tinédzser vagy, vagy pedig menstruálsz. Vagy esetleg menstruáló tinédzser vagy.

Lifehunter:

--- Idézetet írta: Asys - 2010. Március 01., 20:27:02 ---Nem tetszik neki az Avengers, de elolvas belőle egy ,,csomót''; értelmes dolog...  :badteeth:
Miért nem tetszik? Ill. melyik képregény tetszik?  :)

--- Idézet vége ---

hát azért nem tetszik mert nem tok rá okot egyszerűen nem tetszik most utálhattok meg elküldhettek a picsába de nekem valahogy nem jönnek be az ilyenstílusú kéregények
meghogy mi tetszik asys a gow warhammer halo ghost in the shell meg stb. nekem az avangers nem jön be nem az én izlésem azok közül meg azért olvasok el egy csomót mert valamelyik talán megtetszik de csalodtam. meg a helyesírásomra is jobban odafigyelek hogy nehurrogjatok le.meg mostanába eléggé ideges természetüvé váltam ugyhogy elnézést kérek ha valakit egy kommentemnél megsértek (de ilyen nem fordul elő) mostanába mindenkit fejbetudnék löni battelriflével nem tom miért

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése