HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (92/255) > >>

Lifehunter:
Vége a tavaszi szünetnek :( múltévben 1 héttel hosszabb volt. :lol:

Wearwolfff:
Tudom, hogy én voltam a hülye. Nekem két értelmetlen szó volt a jelszóm ami nagy betűvel kezdődik, közte egy számmal.

Egyszer valaki aki, már vagy két hónapja nem láttam online küldött nekem egy képet, azt leszedtem, majd visszaírtam neki, hogy előbb talán köszönni kellett volna. Aztán jöttem rá, hogy (nem válaszolt és a rezidens irtó is vinnyogot) mekkora baromságot csináltam. Nyilván mikor elfogadtam a letöltést akkor nyitottam meg a portot, aztán ahogy az msn-t ismerjük, valószínűleg nem csukta be utána.

Egyből fel az msn fiókba a két szó felcserél, ami hátul volt előre és most egy kétjegyű szám került középre. két hétig nem volt baj. Aztán vagy három hónapig nem voltam én sem online, erre most nem tudok belépni. Pedig tisztán emlékszem a jelszóra, de ettől eltekintve végigpróbáltam már az összes kétjegyű kombinációt, de nem enged be. De talán jobb is így, hogy nem tette.

zozi56:
Ha nem adod ki sehol a (termeszetesen jo bonyolult) jelszavadat, akkor eleg kicsi az esely ra, hogy meg tudjak szerezni a postafiokodat.

Wearwolfff:
Darth Vader tenyerelje taknyán azt a köcsögöt aki azzal szórakozik, hogy ellopkodja mások msn fiókját. Csak, mert megteheti a kis pöcs. Persze a kérdésre meg már nem emlékszem, és az emailcím amivel regeltem, már nem aktív. Most regelhetek újat.

Lifehunter:
én nem leszek emos
Összevont üzenet:
és én az a túlélő fajta vagyok :lol: :brow: :brow: :brow: :D
Összevont üzenet:
hollywood undead4ever  :cool:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése