HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (9/255) > >>

talgaby:
Reggel 8 óta 3 oldalt haladtam a Taco Bell-essel.

Farek:
Most éppen melyik miatt morogsz? És rosszabb, mint a CoC II?  :)

talgaby:
Véletlenszerű morgás:
A Virtual Calligraphy is tövig bekaphatja az egy füzeten belüli hatvanféle betűtípusukkal, a leglehetetlenebb helyre tett, háttér nélküli narrátorfelirataikkal és kismillió színben rikító, egyedi tervezésű szövegbubijaikkal egyetemben. Kurvára bánom, hogy a Marvel pont azt az egy stúdiót bízta meg a képregényeik beírásával, akik arra verik ki, hogy ki tudja a legcsicsásabb fontot és bubitípust használni egy füzetben.

zoli:
Üdv. Hm, egyszer már össze kellene számolni, hogy ki hányszor halt meg, és hányszor támadt fel a  Marvelnél.  :hehe:. Kösz. :worship:

zoli:
Üdv. A vérszomjas Pókember{ Dr Henry Smith }  létező figura, vagy csak az X-men Reneszánsz  találta ki . Mint játszható karaktert. Kösz. :worship: .JAJ,MAMÁM. Hát tényleg VAN.  Csak ott simán Vérpók néven.De nem csak ő, hanem pl van kiborg Skarlát Pók, Pókkirálynő, stb. Szerintem a Marvel csapatnak nem ártana néha-néha  kezelésre járni .  { Bocs }   ; }. Kösz.Nézzétek meg ezt a képet. all.jpg{JPG kép,960x63... az oldal pedig  http\\www.spidermancrawls... { egy csomó Pókember van rajta}  ; ] Ja, hogy miért is kellene időnként az írókat  kivizsgálni......, hát pl azért ami a Geekz Blogban írtak az X-menröl . Pl  Az anya hasában  testvérét fojtogató Xavier.  Vagy a Marvel, klón és feltámadási mániája miatt .  A Taskmaster című kiadvány miatt is. Ahol  az egyik részben HITLEREK  { Komolyan} támadnak rá.Most olvastam egy régebbi kritikát Geekz Blogján, hát ezek { a két nagy DC  és Marvel } tényleg  egymástól lopíkálnak . A DC-nél  Luthor volt a polgármester, a Marvelnál  JJJ.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése