HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
talgaby:
Eh, azért nem volt ott semmi létfontosságú. Ami az volt, azt eleve legalább három helyen tárolom. Elveszett tíz óra PS szkripttel lefuttatott munka, ami igazából mindig a háttérben megy amúgy is. A legrosszabb, ami történhetett volna, hogy telepíthettem volna megint a Mass Effect 2 DLC-it (ami sokkal macerásabb, mint az ember hinné…). De azért örülök, hogy sikerült ezeket a sallangokat is lekapni, megkímélt valószínűleg némi bosszankodástól, ha januárban visszajövök pestre és remélhetőleg átveszem a garanciában cserélt utódját.
Bár ez határozottan esedékessé teszi, hogy melót kéne szerezni és még egy vinyót, hogy a maradék nem lényegtelen adatot is tükrözzem valahol.
Farek:
Erről én is hallottam, és akkor tényleg igaz. Bár egyáltalán nem ismerem a világot :)
talgaby, a malac meg hangosan felvisított, igaz?
FZoli:
Gratula, szép teljesítmény! ;)
És hogy a témába vágót is írjak: pusztuljon meg a Games Workshop a Black Libraryvel együtt... Miattuk bukta a további magyar (meg szinte az összes nemzetközi) Warhammerek kiadása.
talgaby:
Halle-fucking-luja. Sikerült szó szerint 10 perccel azelőtt lementeni az utolsó majdnem-fontos adatot is a döglött vinyómról, hogy a Windows közölte, a meghajtó távozott a rendszerből. És a nagy nyikkanás alapján az élők sorából is. Ez ám a kibaszott nagy mázli.
Farek:
Hűha. Még jó, hogy nem 22 oldalas :badteeth:
Biztos kell a többi TB-s is? :hehe:
Ja, és bocsi! :rolleyes:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése