HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
zozi56:
Én még eddig csak egy dolgot hallottam róluk, hogy jók a termékeik. Most utánukolvasgattam, és soha nem fogok tőlük vásárolni.
talgaby:
Bocs, tudom, ez nem az én kis mikroblogom, de ez a bejegyzés emlékeket idézett... a harmadik bekezdés első mondatánál már tudtam, hogy a Zepter az. Majdnem egy teljes hónapom ment rájuk az életemből...
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: zoli - 2011. Április 09., 14:17:05 ---A neve Blue Beam Project. ;D A lényeg hogy állitólag ,holografikus képeket akarnak a VILÁGÜRBÖL , müholdakkal a légkörbe veteteni.
--- Idézet vége ---
Még mindig kellemesebb megoldása a földönkívüliekkel történő kapcsolatfelvételnek mint egy anális szonda.
zoli:
ÜDV,...NA....mit találtam április 1-én amikor fent voltam a NET-en . Egy újabb össze esküvés elméletet, még jó hogy elsején rakták ki,mert ez csak irtózatos baromság lehet. A neve Blue Beam Project. ;D A lényeg hogy állitólag ,holografikus képeket akarnak a VILÁGÜRBÖL , müholdakkal a légkörbe veteteni. Állitólag Jézust,és egyébb jelenéseket. CÖCÖCÖ.és NYIHIHIHI. Na ne má. Ennyire még Amerika sem hülyülhetett bele a hatalomba,hogy már-már Istennek adja ki magát.Valaki sikeresen bele hülyült az össze esküvés elméletekbe :hehe:
Predash:
Minfenéle vizuális inger ért, és az orrom finom szenzorai is megkapták a magukét. :D :badteeth: :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése