HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
d-mon:
--- Idézet ---
--- Idézet --- hehe szivassuk Spidájt amiér csak 17
--- Idézet vége ---
HA nagyon leakarunk rakadni a koroknál engem is szivathatnátok 13 vok
--- Idézet vége ---
téged nem szivatunk mer te kicsi vagy (bocsi)
én is csak 15 leszek 12.én
Schmatzy:
Elnézést, hogy a férfiak kedvenc nőtémáit a geek-ek kedvenc számítógép témáival váltom fel, de az AMD felvásárolta az ATi-t.
Én csak aztat nem értem, hogy ugyebár az AMD processzorokat fogadó alaplapokban a leginkább elterjedt lapkakészlet az az nForce, amit az nVidia gyárt, akkor miért az ATi-t kellett felvásárolni? Namármost mivel az nVidia nem akar közröhej tárgyává válni (a legnagyobb partner a legnagyobb konkurens grafikus chipjeit fogja integrálni az alaplapokra, és ehez kellene az nVidiának lapkakészletet hegesztenie), én simán elképzelhetőnek tartom, hogy annyira felkapják a vizet, hogy átnyergelnek az Intelhez, és oda fognak lapkakészletet gyártani (amihez azért a Via-nak is lesz egy-két szava). És előre is bocsánat, de most egy ideig ujjal fogok mutogatni minden olyan Intelesre, akinek fórumaláírásában (nem feltétlenül itt) az "Intel + ATi for teh win!" mondat szerepel(t eddig).
Gyerekek, ez egy vicc, ami itt folyik. Én már az Adobe-Macromedia fúzión is röhögtem, de ez még nagyobb röhej.
(És admina, ha úgy érzed, ez inkább volt PC-s, mint Waddafakkos hozzászólás, úgy )
Archant:
Hmm na ki lesz a 600. registráló?
Archant:
--- Idézet ---hehe szivassuk Spidájt amiér csak 17
--- Idézet vége ---
HA nagyon leakarunk rakadni a koroknál engem is szivathatnátok 13 vok
Spidáj:
--- Idézet ---azt írta, hogy tavaly volt 2 1 éves barátnőm.
--- Idézet vége ---
a 25 éves csaj a pizza huttól jött mindig
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése