HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (246/255) > >>

Graf-X:

--- Idézet ---tavaly nyáron volt 21 éves bnőm 
--- Idézet vége ---
1 szoval sem irta, hogy baratnoje volt, csak valami bno (tippeket varok, mi lehet az)...meg aztan a nyar nem szamit, olyankor a csajok sok hulyeseget csinalnak  

Kulonben nem azert szivatom, mert 17, hanem mert neki 3-as az azonositoja, nekem meg csak 4-es  

--- Idézet ---Tudjátok, aki a "vagyok"-ot "vok"-nak írja, elárulja magát, hogy max 14-15 lehet, de inkább kevesebb. 
--- Idézet vége ---

Nemtom `re gondolsz  

Schmatzy ("sokkot kaptal vazzeg"), te meg kezdjel mar magaddal vmit, valaki azt is elarulta, hogy vizmerotaborban 10kor lefekudtel aludni ahelyett, hogy:
Hat erre tanitottalak en?

exactlee:
De ezzel még ugyanúgy igazolod Kaine elméletét vazzeg(ha már whaddafakk topik)  

Archant:

--- Idézet ---Tudjátok, aki a "vagyok"-ot "vok"-nak írja, elárulja magát, hogy max 14-15 lehet, de inkább kevesebb.  
--- Idézet vége ---
Vaagy, csak szeret rövidíteni  Én pl ien vagyok

kaine:
Tudjátok, aki a "vagyok"-ot "vok"-nak írja, elárulja magát, hogy max 14-15 lehet, de inkább kevesebb.  
Nemrég láttam újra a Vonzás Szabályait és volt benne egy jó szöveg, amikor "Dawsont" szivatják azzal, hogy vajon mennyi idős a barátnője (elmondta, hogy még szűz). Magyarul úgy fordították, hogy "Alighogy feléri, a furulyát kéri", eredetiben meg így szólt: "Old enough to pee, old enough for me".    

Nitro:
Hát ez eléggé érdekes.  
Nyilván azért az ATi-t vásárolták fel, mert az nVidiát nem tudták.  
Vagy azért mert már az úgyis a partnerük, a konkurenciát meg megveszik kilóra.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése